Domain regisztráció

Az Ön cégét már megtalálják az Interneten?Pedig Önnek is fontos a saját domain név! A domain regisztráció ezt megoldja!A domain regisztráció során a nálunk regisztrálható domainek típusai teljeskörű és gyors megoldást kínálnak a .hu domain, a .eu domain, .com domain és további nemzetközi (.net, .org, .info, .biz) domain nevek esetében.

 

Csak példa néhány domain végződés díjára:

A domain regisztrációs díjak megtekintése itt

 

Domain kereső:

 

 

Domain:

 

 

A domain regisztráció egy fontos marketing kommunikációs eszköz egy cég, magánszemély vagy éppen valamilyen szervezet számára, mint egy hagyományos értelemben vett márkanév. Domain regisztrációt követően honlapjával és saját formátumú e-mail címeivel hatékonyabban jelenhet meg az világhálón, domain nevének aktív használatával növelheti márkanevének és vállalatának ismertségét. Domain nevének használatával ügyfelei könnyebben jegyzik meg vállalata, márkájának nevét, mivel nap mint nap találkozhatnak vele internetes címként vagy éppen a levelezés során az egyedi vállalati e-mail címekkel.

 

 

Miért érdemes Önnek is saját domain nevet regisztrálni?


Amennyiben Ön vagy meglévő cége már rendelkezik internetes webtárhellyel, akkor Önnek szüksége van egy saját domain névre, amelynek segítségével a látogatók a tárhelyén található weboldalát meglátogathatják. Az ECOfield a domain név végződések széles skáláját nyújtja Önnek, mindezt rendkívül kedvező díjakon. Tekintse meg domain regisztrációs árainkat itt.
Akkor is érdemes saját domain nevet regisztráltatnia, ha még esetleg nem rendelkezik weboldallal, hiszen így biztosíthatja saját, vagy cége számára, hogy az elképzelt domain nevet más nem regisztrálhatja be.


Ha Ön vagy cége esetleg már rendelkezik más szolgáltatónál bejegyzett domain névvel és webtárhellyel, adott esetben nincs megelégedve a szolgáltatóval, akkor adjon nekünk egy esélyt arra, hogy megelégedését szolgáljuk, meglévő domain nevét ingyenesen átregisztrálhatja hozzánk (.hu domain esetén), és kiválaszthatja mellé az Ön számára a legmegfelelőbb tárhelyszolgáltatást kedvező árú tárhely szolgáltatási csomagjainkból. Mi pedig garantáljuk Önnek a kiesésmentes szolgáltatóváltást, és még annál is többet!

 

 

A domain regisztrációs díjak megtekintése itt

 

* .hu végződésű domain esetén 2 év fenntartást tartalmaz a regisztrációs díj az első regisztrációkor.
** Az átregisztrálás díj már tartalmazza a domain hosszabbítását további 1 évvel

Ezen kívűl szinte az összes létező domain végződést regisztrálni tudja nálunk. Amennyiben a fenti táblázatban nem találja azt a domain végződést, amit regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 385 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése