Domain regisztráció menete

 

A regisztráció menete .hu végződésű domain regisztrációja esetén

 

1. lépés: .hu domain regisztrációja során először ellenőrizze le, hogy az Ön által választott domain szabad-e, weboldalunkon ide kattintva online leellenőrizheti.

 

2. lépés: Amennyiben nem kíván a domain név kifejezett tulajdonosa lenni, akkor azt ebben az esetben elég csak megrendelni azt online itt. Ilyenkor elég csak befizetni a regisztráció díját, és a domaint azonnal regisztráljuk az Ön számára fölösleges papírmunka és adminisztráció nélkül. Mit is jelent ez pontosan? Olvassa el a részleteket ebben a témában, amelyhez kattintson ide.

 

3. lépés: Amennyiben a .hu domain név tulajdonosa szeretne lenni, akkor az online ügyfélkapu felületünkön leadott megrendelés után további dokumentumok kitöltése és visszaküldése szükséges részünkre:Magánszemély esetében:
Domain igénylőlap (PDF formátum) - a helyes kitöltés menetét ide kattintva találja.
Nyilatkozat (PDF formátum) a személyes adatok hitelességéről szólóan 2 tanú által hitelesítve.

Cég esetében:
Domain igénylőlap (PDF formátum) - a helyes kitöltés menetét ide kattintva találja.
Cégbírósági végzés másolata.
Aláírási címpéldány másolata.

Szervezet/egyház esetében:
Domain igénylőlap (PDF formátum) - a helyes kitöltés menetét ide kattintva találja.
A szervezet/egyház bejegyzési igazolásának másolata.
A szervezet/egyház nevében eljárni jogosult személy aláírási címpéldánya.

 

4. lépés: A fenti dokumentumokat letöltést követően kérjük a kitöltött és aláírt igénylőlappal együtt beszkennelve elküldeni részünkre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, majd ezt követően átutalni a domain regisztrációért fizetendő díjat az e-mailben elküldött díjbekérő számla alapján.

 

5. lépés: A dokumentumok és a regisztrációs díj beérkezése után azonnal indítjuk a regisztrációt, amelyről e-mailben értesítést is küldünk az Ön részére, a regisztráció folyamata nyomon követhető a .hu domain Nyilvántartó hivatalos oldalán, amelyet megtekinthet itt. A domain a regisztrációs folyamat elindítása utáni már 1-2 napon belül technikailag használható, a bejegyzésre a 8 napos meghirdetési időszak letelte után kerül csak sor.

 

Az Ön által megrendelt domainek kezeléséhez az Online Ügyfélkapu, valamint a cPanel alapú WebAdmin rendszerünk tud Önnek segítséget nyújtani.

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 452 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése