Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam!Hajas Mihály vagyok. Azon felül, hogy az ecofield.hu weboldal üzemeltetője és webfejlesztőjeként tevékenykedem, számos más a távközlésben-telekommunikációban, pénzügyi, valamint egyéb nemzetközi vállalatok működésében vagyok az operatív vezető és/vagy résztulajdonos. Az ECOfield mint márkanév tulajdonképpen egy komplett Web- és szerver hosting, valamint speciális webfejlesztői (programozói) tevékenységeimet hivatott Magyarországon lefedni, hogy ezáltal minél szélesebb spektrumot tudjak kínálni ügyfeleimnek.

Több vállalat menedzselése mellett a háttérben webfejlesztői és programozói tevékenységet is végzek 1997-óta. Tulajdonképpen azóta, amióta hazánkban az Internet hódító útjára indult. Fejlesztőként, programozóként számos banki, pénzintézeti, multi szektor és egyéb vállalkozó szektorban jelen lévő vállalatnak a weboldal készítését, vagy belső rendszerének programozását, fejlesztését vállaltam, vagy részt vettem annak elkészítésében, további üzemeltetésében. Imádom, amikor a kódokból egy vizuálisan is látható eredmény születik, és imádom a forráskódokat fejtegetni, keresni a hibákat, ha valamiért az nem úgy funkcionál, ahogy kellene.

Mindezen felül 2001-óta vagyok aktívan jelen a távközlési és telekommunikációs szektorban is kezdve annó a MATÁVnet, Axelero, később a KIROWnet, Business Telekom, Intelekom, Okarsoft, Monitive cégeknél, ezen felül Ausztriában különböző vezetői tisztségeket láttam el és teszem ezt jelenleg is. Nemzetközi érdekeltségeimet itt nem kívánom fejtegetni, de az OKARSOFT, valamint a Monitive cégekben, illetve "mögött" jelenleg is aktívan részt veszek.

A pénzügyi szektorba való részbeni átigazolásom 2011-ben kezdődött, amelynek hosszú története van, nehéz lenne pár sorban összefoglalni. Erről részletesen a www.khtanacsado.hu weboldalon lehet olvasni.

Célom mindig is az volt és az is marad, hogy ügyfeleimet korrekten őszintén kiszolgáljam, építve ezáltal üzleti sikereiket ügyfeleimnek és persze jómagamnak is.

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 548 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése