Free 100 ingyenes webtárhely szabályzat

 

Tekintettel arra vonatkozóan, hogy Szolgáltató az ügyfelei részére kizárólag online regisztrációt követően nyújtja díjmentesen a Free 100 webtárhely csomagot, így a lenti feltételek és szabályzatok mellett igényelhető a Free 100 ingyenes tárhely szolgáltatás.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Free 100 ingyenes tárhely szolgáltatáshoz a Szolgáltató kizárólag online formában nyújt terméktámogatást, illetve ügyfélszolgálati opciókat.

 

A Free 100 ingyenes webtárhely csomag az alábbi funkciókkal bír:

- 1 db regisztrált domain név hozzákapcsolási lehetősége a tárhelycsomaghoz (domainregisztrációval, átregisztrálással igényelhető), amely során a domain regisztráció, vagy átregisztrálásért az igényelt domain végződésnek megfelelő díjszabást kell megfizetni.

- 100 MB Statikus (adatbázis és szerveroldali szkriptek futtatása nélkül) webtárhely, amelybe az email fiók tárkapacitása is beleszámít.

- 1 db E-mail fiók

- 1 db FTP kapcsolat a tárhely fájlállományainak eléréséhez

- cPanel Admin felület a szolgáltatás paramétereinek eléréséhez.

- 10 GB sávszélességkorlát

 

Azonnali törlés jár a következőkért:

  • szerzői jogokat sértő tartalom elhelyezése
  • fájlmegosztó (pl.: torrent) jellegű tevékenység
  • a magyar hatályos jogszabályokkal ütköző tartalom elhelyezése
  • bűncselekményre való felbújtó anyagok, információk feltöltése
  • erotikus ill. pornográf anyagok feltöltése
  • olyan oldalak feltöltése, melyek jelentősen terhelik a kiszolgáló szervert, vagy amelyek más szerver adatait veszik igénybe
  • más szolgáltató oldalára mutató jump, vagy jelszóval védett oldalakért
  • a hozzáférés FTP jellegű felhasználása, más szolgáltatókról való linkelés
  • index oldal hiánya, több mint 3 hétig
  • A Szabályzat megsértése esetén a szolgáltató nem köteles értesíteni a felhasználót a tartalom eltávolításának tényéről és annak okairól, tartós szabálytalanság fennállása esetén Szolgáltató automatikusan megszünteti a szolgáltatást.

Megrendelő a regisztrációval elismeri, hogy a fenti szabályokat elolvasta és megértette. A szabályzat be nem tartása a regisztráció törlését vonhatja maga után!

A szolgáltató kijelenti, hogy a felhasználók által feltöltött tartalomért semmilyen felelősséget nem vállal!

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 485 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése