Nagyobb rugalmasságra vágyik az elektronikus levelezésben?

Nagy méretű csatolmányokat küld rendszeresen?  SMTP szolgáltatás az ECOfield kínálatában!

 E-mail küldés korlátlanul és korlátlan méretű e-mail csatolmányok küldése az SMTP Flexibel szolgáltatásunk segítségével! SMTP szolgáltatás az ECOfield kínálatában

 

Az SMTP szolgáltatás kiegészítő szolgáltatásként és akár önálló szolgáltatásként is igénybevehető.

 

Az SMTP szolgáltatás havi díja (havi számlázással): 7800 Ft +Áfa / hónap

Az SMTP szolgáltatás éves díja (-10% díjkedvezmény, éves számlázással): 84240 Ft +Áfa / év

 

 

 

 

Mi az SMTP?

Az SMTP (Simple Mail Tranfer Protocol rövidítése ) feladata az E-mail leveleink elküldése a címzett részére. Levelező kliensprogram használata esetén a kimenő levelek kiszolgálójának beállításához szükséges megadni az adott e-mail fiókok "SMTP adatait". Ez lehet az internetszolgáltató által megadott vagy a cégünktől megvásárolt külön erre a célra dedikált SMTP Flexibel szolgáltatás.

 

Miben más az SMTP Flexibel szolgáltatás?

Cégünk SMTP Flexibel szolgáltatása jelentősen különbözik az internetszolgáltatók által az internet szolgáltatáshoz biztosított alapszintű SMTP szolgáltatásához képest, illetve ugyanígy másabb az általános hosting szolgáltatók által kínált SMTP szolgáltatáshoz képest. Az SMTP Flexibel szolgáltatásunk kiegészítő szolgáltatásként, vagy akár önálló szolgáltatásként is igényelhető, és a szolgáltatás igénybevételével megszűnnek az E-mail levél és csatolmány küldések során nagyon sokszor felmerülő levélfájl méretbeli problémák, azaz a SMTP Flexibel szolgáltatással 50 MB méretű leveleket, csatolmányokat küldhet. Ennél nagyobb levél méretet email formájában elküldeni nem természetszerű. Ilyen célra már komolyabb szolgáltatást, mint egyedi levelező rendszert tudunk biztosítani.

Viszont annyit szeretnénk hozzáfűzni a szolgáltatás használatához, hogy bár technikailag jelentős fájlméret küldhető így el, de nem igazán javasolt. Az elektronikus levelezés (E-mail) ugyanis nem arra való, hogy óriási nagy méretű fájlokat küldözgessünk vele (az ilyet inkább fel kell tölteni valahová), és nem tudhatjuk azt sem, hogy a címzett oldalán milyen méretkorlát van esetleg beállítva!

 

 

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 537 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése