Tegye Ön is biztonságosabbá a weboldalát!

 

Az általunk kínált SSL Tanúsítványokkal most ezt gyorsan, ráadásul olcsón megteheti.

 

Comodo tanúsítvány, GeoTrust tanúsítvány, RapidSSL tanúsítvány, thawte tanúsítvány, Symantec tanúsítvány

Az Ön weboldalára látogató számítógépe és a webszerver (ahol az Ön weboldala tárolva van) közötti kommunikáció az SSL (Secured Socket Layer) kapcsolat segítségével tehető biztonságossá. Az SSL kapcsolat segítségével megakadályozható a bizalmas adatok (pl. személyes adatok, jelszavak, bankkártyaszámok) illetéktelen személyek általi lehallgatása. Az Ön weboldalának látogatói biztosak lehetnek abban, hogy azokkal kommunikálnak akikkel valóban szeretnének és nem pedig egy álcázott, például az Ön weboldalát másoló csalóval.

Az általunk kínált SSL tanúsítványok megfelelőek személyes, céges weboldalakhoz, webáruházakhoz. A tanúsítvány szolgáltatók (lásd példákat jobb oldalon) az általuk biztosított tanúsítványokkal akár pénzbeli garanciavállalást adnak az Ön részére. Vállalatunkon keresztül ezek a tanúsítványok megrendelhetőek.

 

 

 

 

 

SSL tanúsítvány csomagkínálatok, ha webtárhely szolgáltatás esetén igényli azt

SSL tanúsítványok igénylését nem csak webáruházak részére ajánljuk, hanem minden olyan weboldalnak, ahol kényes adatok elküldése történik (megrendelések, bankkártya számok, személyes adatok, jelszavak). Webtárhely csomagjainkkal, kiegészítve azt SSL tanúsítvány igénylésével biztonságos szolgáltatáshoz juthat hozzá rendkívül kedvező áron, ahol 256 bites titkosítást kaphat az SSL tanúsítványához! Ez esetben külön dedikált IP címre is szükség van, amelynek az éves díját is tartalmazza az SSL tanúsítvány csomagja.

     

 

 

 

 

SSL tanúsítvány csomagkínálatok, ha dedikált szerverhez igényli azt

                                                                                  

SSL tanúsítványok igénylését nem csak webáruházak részére ajánljuk, hanem minden olyan weboldalnak, ahol kényes adatok elküldése történik (megrendelések, bankkártya számok, személyes adatok, jelszavak). A dedikált szerver bérlés, vagy szerver elhelyezést kiegészítve az SSL tanúsítvány igénylésével biztonságos szolgáltatáshoz juthat hozzá rendkívül kedvező áron, ahol 256 bites titkosítást kaphat az SSL tanúsítványához!

     

 

A fenti tanúsítványok típusait tájékoztató jelleggel tüntettük fel, mivel általánosságban ezen típusokból történik rendszeres megrendelés. Amennyiben Önnek a fentiektől eltérő igénye lenne, lépjen velünk kapcsolatba és kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb SSL tanúsítványt.

 

A SSL csomagok tartalmazzák a hitelesített domaint ellenőrző tanúsítványt és a technikai okokból szükséges dedikált IP cím éves díját is! Havi díjfizetés az SSL tanúsítvány csomagoknál nem lehetséges.

 

 

 A feltüntetett díjak számítását az USD dollár (amerikai dollár) alakulása befolyásolhatja, ezért a fentiektől eltérően az árváltoztatás jogát az OPUS Protech Data Kft. fenntartja!

 

 

 

 

 


 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 479 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése