VPS szerver bérlés

 

A Virtuális szerver működése gyakorlatilag ugyanaz, mint egy önálló dedikált fizikai szerver működése. A VPS szerver bérlés felhasználásának természetesen az elérhető erőforrások valamilyen szinten határt szabnak, ám a legtöbb feladathoz kiválóan alkalmazhatók, egészen kisvállalati szintig. A VPS szerver bérlés szolgáltatásunk azon ügyfeleinknek nyújt költséghatékony alternatívát akik már a webtárhely bérlést kinőtték, de saját dedikált szerverbe még nem szeretnének jelenleg beruházni. Európában szinte egyedülálló minőségben és olcsón, ár/érték arányban biztosítjuk VPS bérlés szerver bérlés szolgáltatásunkat mindamellett, hogy a a minőségre és ügyfélszolgálatunk hatékonyságára messzemenőkig kiemelt figyelmet fordítunk.

 

Elérhető VPS szerver bérlés csomagjainkat lentebb láthatja


Virtuális szerver bérlés szolgáltatásunkat jellemzően előre összeállított csomagokkal kínáljuk, amelyeken igénye esetén változtatni lehet: rugalmasan kezeljük az egyedi elképzeléseit és igényeit.

Amennyiben a lentiektől eltérő összeállításban van szüksége bérelhető szerver erőforrásokra, vagy szüksége van rendszergazdai támogatásra, keresse ügyfélszolgálatunkat a +36/70/271-2383 Hot-Line telefonszámon vagy kérjen árajánlatot ide kattintva!

Megkeresése fontos számunkra, érdeklődésére rövid időn belül válaszolunk, ha telefonon keres minket és foglaltak vagyunk, visszahívjuk!


VPS szerver bérlés

 

 

 

 

 Maximálisan elérhető hardver erőforrás egyetlen VPS szerver bérlés esetében: 16 db CPU, 32 GB RAM, 2 TB HDD.

VPS szerver bérlés csomagok
     

 

WINDOWS Server 2003/2008/2012 operációs rendszer Standard Edition licensz díja most a Microsoft SPLA program keretében bruttó 4.900 Ft / hó, a 2003, 2008 R2 és 2012-es verzióknál egységesen. Erre érdemes most odafigyelnie!

 

 

Minden VPS szerver bérlés csomagunk eleget tesz az alábbiaknak

- Abszolút redundáns áramellátás, hibatűrő, megbízható szerverháttér, teljesen stabil és gyors internetkapcsolat.

- Magasfokú adatbiztonság betartása, RAID 6 storage szerverek: “n+2″ biztonsági szinttel ellátva.

- Szervereink kizárólag HP és DELL márkájú kiszolgálók és storage szerverek.

- Biztonsági mentések készítése folyamatosan: egyedi ütemezett mentések lehetősége FTP-n keresztül, vagy a teljes VM képfájlról.

- Piacvezető technológia: VmWARE virtualizációs platformon a legfrissebb ESXi Hypervisor 5.1 u1 rendszert használva.

 

 

Rendelkezésreállás


A kiemelkedően megbízható szervereink, hálózati hátterünk és professzionális szoftveres környezetünkre alapozva éves szinten 99,9%-os rendelkezésreállást tudunk garantálni.

 

 

Miért érdemes Önnek nálunk igénybevenni a VPS szerver bérlés szolgáltatásainkat?Nem kell aránytalanul drága vagy kritikán aluli szolgáltatókkal bosszankodnia, lassú és sok esetben elérhetetlen szerverekkel, hiányosan megtervezett, bizonytalan adattároló rendszerekkel. Ilyen esetben nem csak bosszúságot, de akár anyagi kára is származhat egy rosszul megválasztott szolgáltató esetén, egy komolyabb hiba vagy leállás kritikus lehet az Ön cége működésének szempontjából.

Mindig is voltak, vannak és lesznek is mindig olcsóbb szolgáltatók, de esetünkben Ön nyugodtan aludhat, hiszen az Ön által igénybevett szolgáltatás biztos alapokon működik. Világszínvonalon egyedi monitorozó rendszerünkkel állandóan figyeljük az infrastruktúránkat, így azonnal értesülhet akár Ön is, ha valami meghibásodik. Ha nem minket választ, akkor a szolgáltatási díjakon spórolt összegeket sokszorosan megfizetheti egy rossz döntés miatt.

 

Nem árulunk zsákbamacskát!

Az általunk vállalt szolgáltatási kritériumokat maximálisan teljesítjük

Győződjön meg róla Ön is!


Középkategóriás áron szinte felsőkategóriás szolgáltatást kínálunk Önnek, amelyet minden esetben maximális üzemidőre tervezünk, a hibalehetőségek egész sorának kizárásával.


Mindemellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a szervereink és szolgáltatásaink folyamatos monitorozására is és rendszeres biztonsági mentések készítésére.

Pontosan tudjuk azt is, hogy vállalkozása sikereit nem építheti fel egy lassú, bizonytalan rendszerre valamint nem tárolhatja cége működése szempontjából kritikusnak számító adatait megbízhatatlan tároló eszközökön.

 

Ha Ön ezek után még bizonytalan, hogy pontosan milyen szolgáltatásra van szüksége a tervezett projektje megvalósításához, keressen minket bizalommal e-mail formájában ide kattintva (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., H-V 0:00-24:00-ig) vagy telefonon (06-70/271-2383, H-P 8:00-18:00-ig)!

Munkatársaink már 1998-óta foglalkoznak honlapok, weboldalak, portálok és különböző webes alkalmazások programozásával, futtatásával illetve ezeket kiszolgáló szerverek üzemeltetésével, így Önt megfelelő tanáccsal tudják ellátni, hogy az igényeihez, céljaihoz és anyagi lehetőségeihez mérten a legjobb döntést tudja meghozni.

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 380 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése