Mi is az e-számla?

Az e-számla egy elektronikus formában kiállított számla, amely tartalmában ugyanazokat a számlázási adatokat tartalmazza, mint a nyomtatott számla, de megkíméli Önt a sorban állástól és a papírokkal való vesződéstől.Az e-számlára való váltást és átállást követően az Ön részére nem küldünk többet postai úton, díjbekérőt, papíralapú számlát, így elektronikus díjbekérőit, számláit Online ügyfélszolgálati oldalunkon tekintheti meg és akár kényelmesen online módon is rendezheti a díjbekérők, számlák pénzügyi kiegyenlítését.

Miért jó választás az elektronikus számlázás (e-számla)?

  • Nem kell többet sorban állnia a befizetésekhez, hiszen intézheti a befizetéseket online
  • Befizetésekhez akár PayPal online fizetést is használhat
  • Nem kell a papírok tárolásával bajlódnia, díjbekérőit, számláit Online ügyfélszolgálatunkon tároljuk Önnek, bármikor újra tudjuk küldeni
  • Díjbekérőit, Számláit bármikor, online gyorsan megtekintheti
  • Díjbekérő, vagy számla elkészültéről e-mailben értesítjük Önt
  • A papírmentes e-számlával Ön is védheti környezetünket
  • Jogi megítélése teljesen megegyezik a papíralapú számlával, igazolásként bármely hivatalos szerv is elfogadja

 

Hogyan igényelheti az e-számlát?

Az e-számlát Online ügyfélszolgálatunkon, csupán pár kattintással beállíthatja. Az alábbi gombra kattintást követően átirányítjuk online ügyfélszolgálati oldalunkra.

 Elektronikus számlázás regisztráció

 

Amennyiben Ön az online ügyfélszolgálatunkon regisztrált ügyfelünk, vagy korábban már regisztrált az e-számla igénylésére, és adataiban változás történt, (esetleg megváltozott a számlázási e-mail címe) úgy kérjük az alábbi gombra kattintással módosítsa adatait rendszerünkben. Az alábbi gombra kattintást követően átirányítjuk online ügyfélszolgálati oldalunkra.

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 550 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése