Fizetési feltételek

 

Az ECOfield weboldalán rendelhető szolgáltatások díjait többféle módon is kifizetheti, ezen az oldalon összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

 

A díjfizetés menete


A megrendelés során Önnek lehetősége van kiválasztani, hogy melyik fizetési módot szeretné választani, ez a paraméter később is akár módosítható. A megrendelés leadása után egy díjbekérőt (proforma számla) állítunk ki a megrendelt szolgáltatások részleteivel és a fizetendő összeggel. A díjbekérő a rendelés után azonnal elérhető az online ügyfélkapuból, valamint az Ön részére a megadott e-mail címre is kiküldésre kerül. Online fizetésimód választása esetén a kifizetés az ügyfélkapuból megnyitott díjbekérőn szereplő fizetési linkre vagy gombra kattintva indítható el. A banki átutalás kiválasztása esetén a díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra utalással teljesíthető a kifizetés.

 

E-számla


A díjbekérő jóváírásakor egy azt kiváltó hiteles elektronikus számlát állítunk ki Önnek. Az e-számla elektronikus formában érvényes, digitális aláírással és időbélyegzővel rendelkezik, minden tekintetben megfelel az idevonatkozó magyar jogszabályi előírásoknak és a NAV formátum-követelményeinek. Az elektronikus aláírás hitelessége a leírás alapján ellenőrizhető.

 

Papíralapú számla

A díjbekérő jóváírásakor egy úgynevezett végszámlát állítunk ki Önnek. A számlát alap esetben e-mail címére küldjük ki, amelyet Ön már letölthet és ki is nyomtathat, és a könyvelése részére ez már elszámolás céljából átadható.

 

Fizetési módok


Az alábbi online és offline fizetési módokat kínáljuk:


  • PayPal online fizetés a PayPal felületén az info@opuspro e-mail címünk használatával, PayPal fiókról vagy bankkártyával a +4% tranzakciós költséget felszámoljuk.
  • Banki átutalás az OTP Bank vezetett 11737045-20001474 bankszámlára. Megjegyzésbe kérjük a díjbekérő sorszámát szíveskedjen beírni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön banki befizetéssel teljesíti a díjbekérő összegét és a bank ezért részünkre többlet költséget számol fel, úgy azt kénytelenek leszünk Önnek tovább számlázni. Ezért kérjük kerülje a bankfiókban történő személyes befizetést.
  • Készpénzben, telefonon előre leegyeztetett személyes találkozás keretén belül. Ezzel kapcsolatosan hívja a következő mobiltelefon/telefon számot, hétfőtől - péntekig 8-20 óráig: +36-70-271-2383 vagy hétfőtől - péntekig 8-16 óráig: a  +36-99-200-244. Beérkezési idő: a megegyezéstől függően.

 

 

 
 
Szolgáltatásokkal kapcsolatos egyéb díjazások (bruttó díjak)
 
- Fizetési felszólítás eljárási díja (ÁFA mentes): 365 Ft /alkalom
- Előfizető szerződés szegése miatti korlátozásból történő visszakapcsolás díja: 3810 Ft /alkalom
- Részletfizetési kedvezmény engedélyezési díja: a megállapodásban érintett összeg 1%-a, de minimum 4000 Ft /alkalom
- Fizetési halasztás díja: a megállapodásban érintett összeg 1%-a, de minimum 2500 Ft /alkalom (nem lehet több 2 hétnél)
- Számla másolat díja: telefonos ügyintézés segítségével 700 Ft/havi számla, üzletben személyesen 1000 Ft/havi számla
- Fizetési felszólítás eljárási díj postai tértivevényes felszólítás esetén - 1200 Ft /alkalom

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 639 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése