Webáruház beüzemeléséhez szükséges jogi előírások betartása érdekében

Ön azért tartózkodik ezen az oldalon, mert már webáruházat készítettünk Önnek és webáruház tulajdonos, vagy webáruházat bérel tőlünk és szeretne megfelelni a vonatkozó törvényi előírásoknak.

Kérjük Önt, hogy a fentiek érdekében az alábbiakban pontosan adja meg az adatait, hiszen ez alapján készítjük fel az Ön webáruházát a vonatkozó törvényi előírások megfelelősségére.

 

A megadott adatok alapján az alábbiakat tudjuk Önnek elkészíteni, szolgáltatásunk alapján:

  1. Adatvédelmi bejelentés
  2. Adatvédelmi tájékoztató
  3. Általános Szerződési Feltételek
  4. Elállási nyilatkozat
  5. Panaszfelvételi jegyzőkönyv
  6. Szavatósság-kezelési jegyzőkönyv
  7. Webáruház jogi útmutató
  8. Webáruház felhasználási feltételek

 

Fontos, hogy az általunk elkészített dokumentációkat, információ közléseket az Ön webáruházába felelősségünk tudatában az Ön által megadott adatok és vonatkozó törvényi előírásoknak készítettük el, azonban kétséget kizáróan Ön akkor lehet nyugodt, ha az általunk összeállított információ közléseket, dokumentumokat ügyvéddel, vagy hozzáértő jogásszal megvizsgáltatja.

Ezen felül Önnek tudnia kell, hogy a fentiekben felsorolt általunk elkészített dokumentációkat, információkat a mindenkori törvényi előírásokkal összhangban kell tartani, azaz fontos a tövényi változások követése. Ezt külön szolgáltatás keretében tudjuk Önnek biztosítani.

Az adatainak megküldése után az Ön által kiválasztott témakörök alapján elkészítjük Önnek a díjbekérőnket, amelyet az Ön által megadott e-mail címre küldünk meg Önnek. A díjrendezést követően megkezdjük a teljesítést illetve megküldjük Önnek szintén e-mail formájában (E-Számla) a megfizetett díjról szóló végszámlát.

Kapcsolati adatok
Cégadatok
Webáruház informális adatok

Igényelt szolgáltatások

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 412 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése