Próbálja ki az ADENDA WebShop használatát 14 napig ingyen!

Próbálja ki ADENDA webáruházunkat mielőtt döntene!Minden új ügyfél, mint felhasználó számára az első Webáruház igénylésekor 14 napos ingyenes próbaidőt biztosítunk, amennyiben az ügyfél ezt igényli. Ez alatt az időszak alatt a Webáruház a választott szolgáltatási csomagnak megfelelő normál használati feltételek mellett működik, kivéve az esetleges külső szolgáltatók által biztosított extra szolgáltatásokat (többek között SMS küldés, integrált E-Számla, azaz elektronikus számlázás, stb), illetve a Szolgáltató által megítélt olyan jellemzően adminisztratív funkciók funkciók melyek próbaidőszak alatt nem elérhetőek. A letiltott funkciók a Szolgáltató megítélése szerint az ügyfél döntési képességét nem befolyásolja, hiszen ezen funkciók nélkül a próba időszak alatt is teljes értékű webáruház funkciókat kap a felhasználó. Az ingyenes próbaidőszak végéig a Webáruház működése bármikor felmondható, megszüntetése kérhető külön indoklás nélkül.

A DEMO (próba) áruházban több helyen előfordulhat angol megnevezés, szövegezés. Ez a tartalmi bemutatás megkönnyítését szolgálja. Természetesen bérelt webáruház esetén alapvetően magyar nyelven kommunikál az ADENDA WebShop.


Amennyiben a Felhasználó a 14 próbaidő eltelte alatt nem jelzi előfizetési szándékát, úgy az általa regisztrált webáruház minden adataival együtt a Szolgáltató részéről visszavonhatatlanul automatikusan törlésre kerül, annak tartalmát Felhasználó a Szolgáltatótól nem követelheti, kártérítési igénnyel nem élhet a Szolgáltatóval szemben.

Az ingyenes teszt igényléséhez kattintson lejebb a "Kérem a 14 napos ingyenes próba webáruházat" és munkatársunk szükség esetén felveszi Önnel a kapcsolatot az ingyenes kipróbálással kapcsolatban.

 

A webáruház kipróbálása alatt megnézheti milyen könnyen feltölthetőek a termékek és a termékkategóriák, illetve betekintést nyerhet a mindennapos webáruház üzemeltetési feladatok közé. Szakértőink az Ön segítésére rendelkezésre állnak, így ha kérdése lesz azt is megválaszoljuk és segítünk Önnek!

Kérjük a regsiztráció során tölotse ki az Online űrlapunkat a valóságnak megfelelő adatokkal és a DEMO webáruház elérését 24 órán belül megküldjük Önnek az Ön által a regisztrációkor megadott e-mail címre.

Felhasználó a Webáruház próbaidős igénybevételének regisztrációjával, elfogadja a Szolgáltató ezirányú feltételeit, illetve ezen felül a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF).

 

14 napig proba webaruhaz

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 385 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.212.90.230

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése