ADENDA WebShop - Webáruház funkciók részletezése

 

Webáruház funkcióit jellemzően a webáruház bérlés, vagy egyedi webáruház készítés esetén nem korlátozzuk jelentős mértékben. Azonban néhány fukció a szolgáltatás igénybevételének formájától változhat.

 

 
Az ADENDA WebShop teljes mértékben reszponzív külsővel és mechanizmussal van ellátva.   Frissítse az ADENDA WebShop rendszerét és annak kiterjesztéseit egy kattintással.   Anélkül, hogy az ADENDA WebShop Admin felületet elhagyja, telepíthet bármilyen alkalmazást a webáruházhoz.
Reszponzív design
Az ADENDA WebShop teljes mértékben reszponzív külsővel és mechanizmussal van ellátva. Minden megjelenítő eszközön hiba nélkül, tökéletes megjelenést biztosít, így tableten és okos telefonokon is.
  1 kattintásos rendszer frissítés
Nincs több gond! Frissítse az ADENDA WebShop rendszerét és annak kiterjesztéseit egy kattintással. A többi automatikusan végrehajtódik. Webáruház bérlés esetén cégünk végzi el!
 

Alkalmazásbolt
Anélkül, hogy az ADENDA WebShop Admin felületet elhagyja, telepíthet bármilyen alkalmazást a webáruházhoz. Egyedi webáruház vásárlás esetén elérhető!

 

Az ADENDA WebShop webáruházban a fizetés mindössze 3 lépésben valósul meg.   Nem szükséges programozói ismeret. Hozzon létre saját design témát gyorsan és könnyedén.   A webáruház modulok kezelése az elrendezésben csak egy mozdulat, mi sem könnyebb.
Egyszerű és gyors fizetés
Könnyebb és gyorsabb! Az ADENDA WebShop webáruházban a fizetés mindössze 3 lépésben valósul meg.
  Design téma testreszabás
Nem szükséges programozói ismeret. Hozzon létre saját design témát gyorsan és könnyedén.
 

Elrendezéskezelő
A webáruház modulok kezelése az elrendezésben csak egy mozdulat, mi sem könnyebb. "Fogd és vidd" módszer.

 

Fokozott keresőoptimalizálási rendszer (SEO)   Az ADENDA WebShop fejlett biztonsági rendszer motorral rendelkezik   A gyorsítótárazási háttér technológia és a kiváló minőségű forráskód a legjobb teljesítményt nyújtja
Fokozott keresőoptimalizálási rendszer (SEO)
Az ADENDA WebShop nagyszerű SEO funkcióinak köszönhetően jobb eredményeket érhet el az internetes keresőmotorok találati listáján.
  Növekvő biztonság
Az ADENDA WebShop fejlett biztonsági rendszer motorral rendelkezik, és ezáltal biztonságban tartja webáruházát.
 

Javított teljesítmény
A gyorsítótárazási háttér technológia és a kiváló minőségű forráskód a legjobb teljesítményt nyújtja.

 

Csak létrehozza és már kész is, és egymáshoz, vagy egymásból kapcsolódó menürendszer hozható létre, könnyen és gyorsan.   Gyors kereső Ajax technológiával   Néhány kattintással közzéteheti termékeit a Facebook oldalán.

Menü rendszer
Csak létrehozza és már kész is, és egymáshoz, vagy egymásból kapcsolódó menürendszer hozható létre, könnyen és gyorsan.

 

  Gyors kereső Ajax technológiával
A modern Ajax technológiának köszönhetően kezdjen el csak gépelni a keresőbe és máris látható egy legördülő listában a találat, miniatűrizált képekkel megjelenítve.
  Facebook kapcsolódás
Néhány kattintással közzéteheti termékeit a Facebook oldalán.
PDF díjbekérő   Teljes mértékben testreszabhatja a webáruházzal elküldött levelek tartalmát   A beépített statisztikáknak és grafikonoknak köszönhetően minden szükséges infromációt és részletet grafikákon keresztül nézhet és értelmezhet
PDF díjbekérő
Ön és ügyfelei kezelhetik és letölthetik a kiállított díjbekérőket PDF fájlként, illetve e-mailben megküldhetőek az ügyfél részére.
  Email sablonok
Teljes mértékben testreszabhatja a webáruházzal elküldött levelek tartalmát. Mindezt több nyelvű formában. Ezáltal emelve az ügyféllel való kapcsolattartás és információ küldés színvonalát.
 

Újradefiniált Analytics
A beépített statisztikáknak és grafikonoknak köszönhetően minden szükséges infromációt és részletet grafikákon keresztül nézhet és értelmezhet.

 

Az ADENDA WebShop többnyelvűsített rendszere segíti a webáruháza nylevi működését   A nyelvi szövegeket az Admion felületen keresztül kezelheti és szerkesztheti.   Termékeinek, kategóriáinak kezelése az admin felület segítségével

Tovább fejlesztett többnyelvűsítés
Az ADENDA WebShop többnyelvűsített rendszere segíti a webáruháza nylevi működését, így biztosítva azt, hogy a világon több nyelven tudjon kommunikálni a webáruház.

 

  Könnyített fordítási metódusok
Felejtse el a nyelvi fájlok átszerkesztését. A nyelvi szövegeket az Admion felületen keresztül kezelheti és szerkesztheti.
  Adminisztrációs felület
Termékeinek, kategóriáinak kezelése az admin felület segítségével egyszerűen csak gyerekjáték.
Érje el a marketingeszközöket ugyanarról a felületről és egyszerűen, átláthatóan kap teljes áttekintést a marketing folyamatokról   E-Mail küldés az ügyfeleknek   A fájlok elérése, kezelése a fájlkezelő segítségével teljes mértékben használható
Szervezett marketing
Érje el a marketingeszközöket ugyanarról a felületről és egyszerűen, átláthatóan kap teljes áttekintést a marketing folyamatokról.
  E-Mail küldés az ügyfeleknek
Ügyfelei részére, külön-külön, illetve csoportokra osztottan e-mail leveleket küldhet néhány kattintással.
 

Fájl kezelő
Nem kell bejelentkeznie az FTP-re vagy a cPanel felületre. A fájlok elérése, kezelése a fájlkezelő segítségével teljes mértékben használható.

 

Az adatok importálása vagy exportálása egy kattintással az Excel fájlok segítségével   Nem kell várni szakemberekre, egyszerűen hozza át webáruháza tartalmát és termékeit más szolgáltatótól   Az ADENDA WebShop a legújabb és vezető technológiákat és kódolási rendszereket használja
Beépített export-import
Az adatok importálása vagy exportálása egy kattintással az Excel fájlok segítségével.
 

Migrációs eszközök
Nem kell várni szakemberekre, egyszerűen hozza át webáruháza tartalmát és termékeit más szolgáltatótól. Egyedi esetekben kérjen tőlünk segítséget.

 

  Továbbfejlesztett technológia
Az ADENDA WebShop a legújabb és vezető technológiákat és kódolási rendszereket használja.
         
         
És még számos más hasznos tudás rejlik az ADENDA WebShop rendszerben, amit felsorolni is nehéz, de annál könnyebb használni és előnyeit élvezni!
         

 

 A fentieken felül számos más olyan funkció is az ADENDA WebShop részét képezi, amelyet nehéz lenne mind itt felsorolni, így csak a leghasználatosabb funkciókat próbáltuk kiemelni a teljesség igénye nélkül.

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 536 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése