Adatvédelemmel kapcsolatos általános információk

 

Jelen adatvédelemmel kapcsolatos nyilatkozatunk érvényes az OPUS Protech Data Kft., (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalak felületeire (továbbiakban: Weboldal). Jelen dokumentumban a felhasználó megfelelő tájékoztatása érdekében vázoljuk adatkezelési módszereinket.
A személyes adatok jogosulatlan felhasználása ellen, valamint az adatok pontossága érdekében a Szolgáltató saját maga által üzemeltetett rendszerein belül fizikai és elektronikus védelemmel, valamint az adatkezelési előírások használatával biztosítjuk ügyfeleink által átadott adatainak védelmét.

 

A Szolgáltató tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait is, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele.

Az általunk végzett adatkezelésre különösen az alábbi jogszabályok az irányadóak:


Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. számú törvény.


A 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény

226/2003. (XII.13.) Korm. rendelete az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól

16/2003.( XII.27. )IHM rendelete az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések, és azok megkötésére vonatkozó részletes szabályokról

Amennyiben Ön a Szolgáltató - előfizetője, megrendelője, ügyfele, az Ön adatai védelmére vonatkozó információkat az Adatvédelmi tájékoztatóban talál.


Az Szolgáltató nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre linkek mutatnak az Szolgáltató weboldalára, valamint weboldaláról.

Amennyiben a Szolgáltató tudomására jut, hogy az Ön által megadott adat(ok) valótlan(ok), úgy jogosultak vagyunk a rendszereinkhez illetve szolgáltatásainkhoz való hozzáférését korlátozni, illetve megszüntetni.
Ön hozzájárul, hogy a munkatársaink az Ön által megadott elérhetőségeken felvegyék Önnel a kapcsolatot bármilyen intézkedés során (szolgáltatás bemutatás, inaktivitás, hiba stb.)


Adatok felvétele

A weboldalon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges, azonban szolgáltatások megrendelésekor rendszerünk az alapvető adatokat a megrendelés teljesítéséhez bekéri.

Ön a szolgáltatásaink előfizetése, megrendelése során személyes adatnak minősülő információkat is átad részünkre, jogszabályi kötelezettség nélkül. Az előfizetéshez, valamint a szolgáltatások igénybevételéhez egyes adatok megadása kötelező. A Szolgáltató mint adatkezelő, a 2011. évi CXII. törvény előírásait maradéktalanul betartva kezeli és tartja nyilván az Ön adatait.
Csak azokat az adatokat tartjuk nyilván, amelyek nyilvántartására Ön előzetesen kifejezett hozzájárulását adta, és csak olyan terjedelemben, amíg azok az Ön által igénybe vett szolgáltatás zavartalan nyújtásához elengedhetetlenül szükségesek (pl.: szerződés teljesítése, számlázás).


Egyes szolgáltatások (pl. megrendelés, álláshirdetésre, jelentkezés) igénybevételéhez azonban, bizonyos személyes adatokra (pl. név, lakcím) szükség van. Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt a Szolgáltató tájékoztatja az érintetteket az adatkezelés szabályairól, illetve beszerzi az adatkezelésre vonatkozó előzetes hozzájárulásukat, amely bármikor visszavonható.

A Szolgáltató a weboldal technikai üzemeltetése érdekében a következő, személyes adatokat nem tartalmazó, automatikusan keletkező információkat használja fel átmenetileg: a számítógép internetprotokoll-címe (IP-címe), domain-név (URL), a hozzáférés adatai, az ügyfél fájl lekérés (fájlnév és URL), a HTTP válaszkód, a weboldal adatai ahonnan a lekérés történt, a látogatás alatt forgalmazott bájtok mennyiség, a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, illetve a használt böngészőprogram neve. Bizonyos esetekben anonim látogatásazonosító (cookies) is alkalmazásra kerül a weboldal felhasználói preferencia szerinti optimalizálása érdekében.

Az Ön számítógépének IP címét rendszerünk naplózza statisztikai adatok elemzése végett.

 

Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja.

A Szolgáltató az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.


Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében társaságunk kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.


Tájékoztatás

Írásbeli megkeresés esetén a Szolgáltató tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2018 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 115 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 54.224.91.58

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése