Maximális technikai és adminisztratív támogatás szakértőink által

 

 

 

 

Teljeskörű, ingyenes támogatással segítjük Önt a webáruház elindításában

A célunk mindenképpen közös, hiszen az Ön sikere a mi sikerünk is, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy segíteni tudjuk Önt a webáruháza elindításában, beüzemlésében, ezáltal a siker alapjait megtremtjük Önnek. Webáruház szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek a hét minden napján. A konzultációnknak a webáruház indításához 4 szintje van, amelyek pontos isemerete elengedhetetlen.

 

Hogyan tudom bérelni a webáruházat? Ezzel kapcsolatos tudnivalók

Technikai beüzemelés

Tartalom feltöltés, személyreszabás

Engedélyek, hivatali eljárások, amiben segíteni tudunk.

 

Ha felkészült, kezdjünk neki!

Az alábbi gombra kattintva időpontot foglalhat online a Skype ingyenes konzultációhoz. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az online konzultáció elengedhetetlen technikai feltétele, hogy az eszközén amelyen keresztül kommunikálni fog velünk (asztali számítógép, laptop, okostelefon), működjön a Skype alkalmazás és elérhető legyen Ön akkor, amikorra az online konzultációt foglalja nálunk, illetve amely dátumra részünkről visszaigazolást kap. Amennyiben az Ön eszközén még nem működik a Skype alkalmazás, kattintson ide a részletekért, hogy többet megtudhasson.

 

ingyenes skype konzultacio off

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 405 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése