Ügyviteli rendszerek és alkalmazások fejlesztése

 

 

Egyedi fejlesztésű, saját CRM (tartalomkezelő) és Ügyviteli rendszereink 2006. év óta áll folyamatos fejlesztés és finomítás alatt, így a kiforrott rendszereink magas fokú kényelmet és pontosságot, megbízhatóságot biztosítanak ügyfeleink számára.

 

A felhasználóbarát és átlátható kezelőfelületek segítségével Ön és munkatársai könnyedén tudják a cég adatait kezelni.

Az rendszereink funkciói és működési logikája nagyon hasonló, így az adott  rendszer használatát ügyfeleink gyorsan el tudják sajátítani.

Többszintű jogosultság kezelés, amely akkor nagy segítség Önnek, ha nem szeretne minden munkatársának teljes körű hozzáférést biztosítani.

Biztonsági időzár, automatikusan megszűnik az aktív adatkapcsolat, ha véletlenül nyitva marad a rendszer és otthagyják a számítógépet.

 

IRODA Natív+ ÜGYVITELI RENDSZER

Kis- és középvállalatok részére

Az Iroda Natív+ integrált ügyviteli rendszerünket elsősorban kis- és középvállalatok igényeire alakítottuk ki. Egy átlátható, könnyen kezelhető moduláris felépítésű program, amely már 2005. év óta folyamatos fejlesztéssel figyelembe veszi a jellemzően magyar cégek, vállalatok szokásait, működési folyamatait, napi problémáit, és már több mint 390 vállalkozás munkáját segíti nap mint nap.

Az Iroda Natív+ ügyviteli szoftver, számlázó program, pénzügyi nyilvántartó program és CRM megoldás egyben, amellyel egyszerűen átláthatja cége működési folyamatait, a naprakész adatokra támaszkodva a rendszer használatával könnyen és határozottan hozhat stratégiai döntéseket, valamint csökkentheti az adminisztrációs költségeket is.

Az Iroda Natív+ integrált ügyviteli rendszer moduláris felépítésű, a funkciókat cége, vállalata mérete és igényei szerint alakítjuk ki.

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 483 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése