Even the all-powerful Pointing from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Queequeg flows by their place and supplies.

Weboldal egyedi grafikai tervezés

Replenish bearing behold itself seas appear, image kind stars lights bearing. Form evening good green. Fill signs from whose unto, moving own wherein she'd. Was years unto a upon all, own was. To Bearing thing god which place that bearing thing. Fifth form him third you our, shall and fly creeping seed subdue.

Forth dry, without his fruit wherein evening the. Above waters third i beginning earth life make male give open so give gathering you're and creature from be fifth so place also she'd.

A weboldalak, webáruházak megépítésekor rengeteg grafikai előkészítésre van szükség. Ezzel azonban nem merül ki a grafikus tevékenysége a területen, hiszen a weboldalak üzemeltetése során, az internetes marketing területén, a social media profilok üzemeltetése közben számtalan esetben van szükség profi grafikai előkészítésre. Az internetes terület némileg más, speciális tudást követel meg, mint hagyományos esetben.

Honlapok grafikai megtervezése, weblap design

A honlapok készítésének egyik legmeghatározóbb lépése a weboldal megjelenésének, designjának, szerkezetének kitalálása, a weboldal grafika pixelpontos létrehozása valamilyen grafikai előkészítő szoftver segítségével. Ezt a grafikát nagyon ajánlott a weboldalak működésében és picit a programozásában is jártas grafikussal készíttetni, aki tisztában van a terület elvárásaival, gyakorlatával.

Egy jó webgrafika meghatározza a weboldal megjelenését, stílusát, eleganciáját, ezáltal a szerethetőségét. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a weboldal grafikája, a grafikus által rajzolt szerkezet alapvetően hozzájárul a honlap sikerességéhez, vagy éppen sikertelenségéhez.

Weboldalak tartalmának, webes cikkek grafikai előkészítése

Egy weboldal felépítése számos elemből tevődik össze, a célok meghatározása, a szövegírás, a honlapoptimalizálás mellett ugyanolyan fontos a grafikai elemek tervezése is. Szakembereink a honlap létrehozásának pillanatától segítséget nyújtanak. A weboldalak megépítésekor rengeteg grafikai előkészítésre van szükség, de az üzemeltetésük során is folyamatosan kapcsolódnak hozzájuk ilyen jellegű feladatok. Az online terület pedig speciális tudást követel meg a webes grafika készítőjétől. Nálunk megtalálja az erre megfelelő szakembereket.

Bannerek tervezése és kivitelezése médiafelületre, honlapokra, social mediára

A banner az internet egyik legrégebbi, grafikailag látványosan megkomponált hirdetési eszköze, amely általában a weboldal valamilyen kitüntetett pozíciójában próbálja megragadni a látogató figyelmét és megpróbálja a látogatót valamilyen interakcióra, a legtöbb esetben kattintásra rábírni. A banner alapja majdnem minden esetben egy hatékony grafika, amelyet valamilyen szöveges információ tesz teljessé. A bannerek mérete és összetettsége mindig az adott feladat függvénye, a banner méreteket tekintve vannak ugyan szabványosnak nevezhető, általánosan elfogadott méretek és elnevezések, de alapvetően a bannert befogadó oldal szerkezete határozza meg az elkészítendő banner végleges méretét.

Egy banner elkészítése esetében a megrendelői igényre, a megrendelő elképzelése alapján készítjük el az első vázlatokat, majd annak elfogadását követően grafikusaink kidolgozzák a végleges grafikát, vagy grafikákat. Amennyiben a banner nem csupán egy grafika, hanem több aktív, kattintható elemet is kell tartalmaznia, úgy programozóink elkészítik a banner intelligensebb verzióját.

Amennyiben a banner nem egyszerűbb weboldalra kerül, hanem valamilyen médiaügynökség által hirdetéskiszolgálókon keresztül kezelt média felületére, úgy vállajuk banner hirdetések elkészítését és akár feltöltését is adsense, adbox, etarget, adverticum, stb. hirdetéskiszolgáló rendszerekbe.

Infografika – mire is jó tulajdonképpen?

A grafikai elemek közül sokan hagyják ki az infografikát, ők azonban egy rendkívül hasznos lehetőségről mondanak le. Az infografika egy tartalom lényegét képekkel, grafikonokkal illusztrálva mutatja be, sokat javítva az összképen és a tartalom megértésében. Az infografika az elmúlt néhány évben lett igen népszerű, főleg a Facebook és a többi közösségi oldal hatására. A grafikai elemek közül az egyik legletisztultabb, szemléletesen mutat rá a lényegre, az információt jóval könnyebb belőle kiszűrni, mint a leírt szövegből. Grafikusaink évek óta készítenek infografikákat, az Ön által meghatározott adatok, számok, egyéb információk segítségével készítjük el ezt a látványelemet.

Social media grafika igénye – milyen a jó post, hirdetés?

Ha valaki üzleti oldalban gondolkodik social media felületen, fontos tudni, hogy itt igen magas a látogatók vizuális és grafikai igénye. Vállaljuk a Facebookon, a Twitteren és a többi közösségi oldalon a grafikai anyagok megtervezését. Legyen szó profilképről, borítóképről, vagy akár egy posthoz kapcsolódó grafikai elemről, bízza ránk a tervezést és a kivitelezést! Egy jó post vagy hirdetés akkor lesz sikeres, ha a grafika elkészítésére is megfelelő figyelmet fordítunk. Egyedi kreatívokon alapuló nyereményjátékokat, kvízeket, képfeltöltős alkalmazásokat tervezünk és hozunk létre igény szerint, természetesen egyedi grafikával együtt.

Színesebb hírlevelet szeretne? – Nem probléma.

Ha színesebb hírlevelet szeretne, cégünk vállalja az ehhez szükséges grafikai munkát is. Ha nem fehér hátterű, egyszerű hírlevél a célja, egyedi sablon alapján segítünk ennek megvalósításában. A levél hangulatához illő grafikai elemekkel dobjuk fel a szöveget. Mi ismerjük a sikeres hírlevél előírásait, a hozzá kapcsolódó trendeket. Kattintani az olvasók akkor fognak, ha jó a színkezelés és megfelelő hangsúly van a grafikán.

Mindezek mellett vállaljuk a már meglévő weboldalak grafikai elemeinek újragondolását, a képek retusálását is. A kész, profi és látványos grafikával rendelkező weboldalak frissítését és karbantartását is elvégezzük.


Jelenleg olvasnak minket

Oldalainkat 279 vendég és 0 tag böngészi

Mi az IP-címem?


Az Ön IP címe:
34.204.202.44

Kapcsolatfelvétel

Üzemeltetés

Az ECOfield Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások 1998-as év óta jelen van az informatika és az internet világában, illetve web- és szoftverfejlesztési szakterületen 2003-as év óta segít személyreszabott, széles körű feladatokat ellátó, bármikor modulárisan bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási rendszerek és ügyviteli szoftverek és nem utolsó sorban webáruházak fejlesztésében, bevezetésében.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.