Even the all-powerful Pointing from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Queequeg flows by their place and supplies.

Megírjuk Önnek a cikket, amely akkor lesz hatékony ha profi és rendszeresen megjelenik

Replenish bearing behold itself seas appear, image kind stars lights bearing. Form evening good green. Fill signs from whose unto, moving own wherein she'd. Was years unto a upon all, own was. To Bearing thing god which place that bearing thing. Fifth form him third you our, shall and fly creeping seed subdue.

(átfogalmazni)

MIKOR KERESS MINKET?

A tartalomírásnak – legyen szó cikk-, reklám vagy kreatív szövegírásról -, tökéletesnek kell lennie. Mi ennek az oka? Az, hogy túl sok az infó, így az igényes szöveg tud csak kitűnni. A szövegírás azonban egy külön szakma.

Profi szövegírók írják meg az általad megrendelt cikket, reklámszöveget (vannak köztük újságírók és díjazott írók is).

Ma már alapkövetelmény, hogy  pár naponta publikálj az oldaladon, ha szeretnéd, hogy a látogatók rendszeresen visszatérjenek Hozzád. És az érdeklődők közül legyenek vásárlók is…

MIKOR KERESS MINKET?

Megtörtént már veled, hogy órákat töltöttél a word felett, mégsem jutott eszedbe, milyen téma, vagy reklámszöveg/tartalom segíthetne közelebb vinni a munkád lényegét a számodra fontos emberekhez? Vagy, hogy miként tudnál ezzel a tartalommal követőtábort formálni a népszerű közösségi oldalakon? Egyáltalán, mire figyelj a szövegeidnél, hogy azok ne legyenek túl nyomulósak, mégis tudat alatt rávegyék az olvasóidat, hogy a terveidnek megfelelően cselekedjenek?

Ha velünk dolgozol, akkor amíg te egy terméket, szolgáltatást értékesítesz, addig mi szövegeket, marketing tartalmakat hozunk létre. Olyanokat, amik átbillentik a leendő vásárlóidat a holtponton és világossá teszik nekik, hogy miért tőled van szükségük arra, amit árulsz.

Miben segíthetjük a Céged?

Veled együtt megtervezzük az üzletedhez szabott stratégiát, elkészítjük a vállalatod hangját jelentő tartalmi-mixed marketingszövegeit, kreatívjait, legyen szó szórólapokról, havi blogposzt adagodról, Facebook és Instagram bejegyzéseidről, vagy reklámjaidról havi tervezésben.

Nálunk ezért nem kell pluszban fizetned:

 • Általad megadott kulcsszóra optimalizált tartalomírás elkészítése minden min. 10.000 Ft megrendelés esetén 
 • Weboldaladat (legfontosabb oldalakat) átnézzük és kielemezzük röviden marketingpszichológia, keresőoptimalizálás, webjog, grafika és webergonómia illetve programozási feltételek alapján (rengeteg ötletet, azaz látogatót nyerhetsz ebből)
 • Árajánlaton kívül külön személyre szabott csomagot készítünk Neked igényeid alapján, pl. borítókép a cikkhez, kulcsszó keresés és találatok számának összeírása egy landing page kapcsán, rendszeres szövegírás blogodra stb. 

Nem csak megírjuk, ha kell elkészítjük, fejlesztjük és bereklámozzuk weboldaladat!

 • Nem csak grafika, akár iparművész tervezőgrafikai megoldások
 • Programozás, fejlesztés (pl. bonyolultabb webáruház, fizetési konstrukciók stb.)
 • Teljes keresőoptimalizálás (SEO), elemzés és kivitelezés (külső honlapokon elhelyezzük a PR cikkeket és oldaladat rendszeresen linkeljük, népszerűsítjük)
 • Reklám marketing támogatás (elemzés, kivitelezés pl. kampányok elkészítése), de „nyomulós spam” marketing helyett valódi érdeklődés felkeltése

Jobb, ha egy kézben komplexen mindent egy csapat készít el Neked, elkerülve az egymásra mutogatást, időbeli csúszást. Ha van egy jó terméked / szolgáltatásod, a többit ránk bízhatod, mi küldjük a vevőket.

Válasz a legfontosabb kérdésekre

 • Mennyit kell minimálisan rendelni?
  5 cikket (nekünk is idő, amíg beleássuk magunkat a témába + adminisztráció, szerződéskötés stb.)
 • Hogyan történik a fizetés a szövegírást illetően?
  Elmondod pontosan mit szeretnél. Kapsz árajánlatot. Ezután kell fizetni előre, átutalással. Ezt követve kezdődik a cikkírás. Az elektronikus számlát e-mail címedre küldjük el. 
 • Mennyi idő kell a kreatív, illetve reklám szövegírásra?
  Sok mindentől függ, de általában pár nap / hét alatt elkészülünk vele. 
 • Hol van lehetőség ügyintézésre?
  Online és telefonon vagyunk elérhetőek (lásd elérhetőségek), mivel földrajzilag más-más helyszínről dolgozunk. 
 • Mi van akkor, ha nem tetszik a szöveg?
  Egyszer van lehetőség módosítást kérni. Ha ez gyakran előfordul, akkor szerződést bontunk. Ezért fontos minden elképzelést előre megírni és esetenként küldünk minta cikket is, hogy elkerüljük a csalódásokat.

MARKETING-SZÖVEGÍRÁS

Meggyőző és hatásos szövegekre van szükséged az üzleti céljaid eléréséhez? A legjobb úton jársz!

Természetesen vállaljuk a legkülönbözőbb marketing-szövegek elkészítését is. Ez alatt a következőket értjük:

 advetorialok (PR cikkek)

 szórólapok

 céges magazinok

 brosúrák

 landing oldalak szövegei

 marketing-videók feliratai

MIÉRT VAN ERRE SZÜKSÉGED?

Hogy a tartalmaid ne csak általánosságban meséljenek a témakörről, amiben mozogsz, hanem kimondottan a te cégedről szóljanak. Ahhoz, hogy eladj, meg kell tudnod válaszolni a következőket: Te ki vagy, Te miért csinálod, miért a Te terméked az, aminek bizalmat kell szavazni? Ha egyedi megoldást kínálsz, akkor annak megvan a saját története, ezt pedig ki kell dolgozni. Teljesen felesleges olyan szövegekre pénzt és időt áldozni, amik nem szolgálják az üzleti céljaidat. Így ezt a csomagunkat nem kötelező megrendelned, de a közös munkához általában kötelezően választható.

Nekünk is legalább annyira fontos, hogy eredményesek legyenek a velünk készített marketing-szövegeid, egyéb tartalmaid, mint Neked. Épp ezért „csak úgy szöveget” nem írunk, kész szöveget pedig végképp „nem marketingesítünk fel”. Persze ha van jól kidolgozott marketing- és tartalomstratégiád, meghatározott céges hangod, az más. Ebben az esetben ez az alapszolgáltatásunk tényleg nem kötelező.

MENNYIBE KERÜL?

A stratégia- és koncepciótervezés szolgáltatásunk ára: 30.000 Ft

– az árat alanyi adómentesség miatt Áfa nem terheli.

A stratégiatervezés egyszeri tételt jelent, ha később bármikor velünk dolgoznál, már természetesen nincs rá szükség.

A KÖZÖS MUNKA ÁLLOMÁSAI

hogy tudd, mire számíthatsz

Egy 20 perces kötetlen beszélgetés a munkádról, a projektről, amihez szeretnél minket felkérni. Hogy lásd, tényleg arra a stílusra, hangulatra, koncepcióra vágysz a céges szövegeid, kiadványaid, történeteid felépítése során, amit a csapatunk képvisel.

ELŐZETES KONZULTÁCIÓ

Hogy minden ott legyen feketén-fehéren, papíron.

MEGÁLLAPODÁS

Mert “Egy cél, terv nélkül, csupán álmodozás” – Antoine de Saint-Exupery.

ÖTLETEK ÉS LEHETŐSÉGEK ÁTBESZÉLÉSE

Mert hiába lesz tökéletes, ha nem készül el időre.

HATÁRIDŐK MEGHATÁROZÁSA

Megtervezzük, majd felépítjük azt a kommunikációs eszközt, ami legjobban szolgálja a céljaid elérését. Valahol a tudomány, szórakoztatás és manipuláció keresztútjánál.

A LABORMUNKA

Az utolsó simítások.

ELLENŐRZÉS / JÓVÁHAGYÁS /FINOMÍTÁS

És mozgásba lendítjük a gépezetet.

MEGJELENÉS / REKLÁMOZÁS


Jelenleg olvasnak minket

Oldalainkat 289 vendég és 0 tag böngészi

Mi az IP-címem?


Az Ön IP címe:
34.204.202.44

Kapcsolatfelvétel

Üzemeltetés

Az ECOfield Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások 1998-as év óta jelen van az informatika és az internet világában, illetve web- és szoftverfejlesztési szakterületen 2003-as év óta segít személyreszabott, széles körű feladatokat ellátó, bármikor modulárisan bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási rendszerek és ügyviteli szoftverek és nem utolsó sorban webáruházak fejlesztésében, bevezetésében.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.