Webáruház bérlés árak

PRÓBÁLJA KI 14 NAPIG INGYEN,milyen egy valódi webáruház tulajdonosának lenni!

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb fizetési gyakoriságot: havi, negyedéves, éves (2 hónap ingyen)Egy átlátható rendszer, kedvező bérleti díjjal, amelyben olyan fontosabb funkciók érhetőek el, amelyek az általános online kereskedelemhez szükségesek. Bővebb funkcionalitásra is lehetőség van, amelyet már az egyedi webáruház készítés tud kiszolgálni.

BASIC

2990Ft, havonta

 • 1 GB tárhely kapacitás
 • Korlátlan termékfeltöltés
 • Mobilra optimalizált webáruház
 • Minden alapvető funkció
 • 1 db Domain név
 • 100% SEO barát
 • Tömeges termék feltöltés
 • Kuponok, akciók
 • Intelligens termékajánlás
 • Online fizetési lehetőségek
 • Csomag részletei

EXPERT

14990Ft, havonta

 • A BUSINESS csomagon felül:
 • 10 GB tárhely kapacitás
 • Promóció kezelés
 • Vásárlói vélemény kezelés
 • Webáruház dizájn sablonok
 • Email sablonok kezelése
 • Többnyelvű elérhetőség
 • Intelligens termékajánlás
 • Termékajánló modul
 • Raktárkészlet kezelés
 • Csomag részletei

További kedvezmények

Lehetősége van további kedvezmények megszerzésére, amennyiben Ön havi helyett negyedéves vagy éves díjfizetési ciklust választ, ezáltal csökkentheti az adminisztrációs költségeinket.

A kedvezményeket a szolgáltatási csomag megrendelésekor tudja igénybevenni. Alapértelmezésben a havidíjak vannak feltüntetve, azonban a megrendeléskor tudja kiválasztani, hogy havi, negyedéves, féléves, éves díjfizetési ciklust szeretne választani, így a megrendelés során már a kedvezménnyel csökkentett díjat fogja látni.

Kedvezményeket féléves, vagy éves fizetési ciklus választása esetében tudunk biztosítani az alábbiak szerint.

3 havi előfizetői ciklus: -10% a havidíjból
6 havi előfizetői ciklus: -15% a havidíjból
12 havi előfizetői ciklus: -20% a havidíjból

Egyedi webáruházat bérelne? A továbbfejlesztés sem okoz gondot!

A bérelt webáruház már alapból is rengeteg hasznos és szükséges funkciót tartalmaz. Azonban ha ez mégsem lenne elegendő Önnek, akkor egyedi igényei szerint összeállítjuk az igényeihez legjobban illeszkedő megoldást, és szükség esetén bizonyos mértékű fejlesztést is elvégezhetünk a bérelt webáruházán. A fejlesztés nem emeli a webáruház bérleti díját, azonban egyszeri díjat számolunk fel.

Az egyedi webáruházat a PREMIUM webáruház csomagunk szolgálja ki, amelynek az egyik fő előnye, hogy egy külön dedikált szerveren működik az Ön webáruháza, így válik függetlenné azon webáruházaktól, amelyek úgynevezett osztott szerveren működnek, azaz a szerver erőforrásain több webáruház osztozik, amíg az egyedi PREMIUM webáruház esetében erről nincsen szó, hiszen a szerver rendelkezésre álló teljes erőforrása az Ön webáruházára van fenntartva. Így gond nélkül kiszolgálható a nagy látogatottságú webáruház.

Amennyiben nem szeretne webáruházat bérelni, hanem minden tekintetben egyedi webáruházat szeretne készíttetni, akkor az Ön részére a webáruház készítés szolgáltatásunk a megfelelő választás.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom most elindítani a webáruház bérlést?

 1. Ön egy webáruház csomag kiválasztásával leadja a rendelést, lásd fentebb
 2. Az Ön domain név regisztrációját elindítjuk, ha még nem rendelkezik vele
 3. Beüzemeljük a bérelt webáruházát, teljesen üzemkészre (termékfeltöltés nélkül)
 4. Átadjuk a webáruházat
Amennyiben termékfeltöltésben segítségre van szüksége, úgy kattintson ide.


Gyakran ismételt kérdések és a válaszaik a témában ide kattintva megtekinthetőek.

Szolgáltatási csomagok összehasonlítása

Szolgáltatási csomagjainkat az alábbi összehasonlító táblázat segítségével könnyen áttekintheti, így szembetűnőbbek a csomagok közti különbségek, amelyek segítik Önt a megfelelő webáruház csomag kiválasztásában.

A BASIC csomagunk induló webáruházához minden alapfunkciót tartalmaz, ami egy egyszerű, kisebb kereskedelmi webáruház számára szükséges lehet. A csomaghoz tartozó webtárhely kb. 800 termék feltöltését teszi lehetővé, termékfotókkal együtt. 

A BUSINESS csomagunk bővített funkcionalitású webáruház a nagyobb igényű, valamint nagyobb termékadatbázissal rendelkező kereskedők számára. A csomaghoz tartozó webtárhely kb. 4000 termék feltöltését teszi lehetővé, termékfotókkal együtt.

A EXPERT csomagunk bővített funkcionalitású webáruház a nagyobb igényű, illetve nagyobb termékadatbázissal rendelkező kereskedők számára. A csomaghoz tartozó webtárhely kb. 8000 termék feltöltését teszi lehetővé, termékfotókkal együtt.
A csomagokban foglalt funkciókat zöld pipával megjelöltük. A csomagok az alábbi táblázatban feltüntetett kiegészítőkkel bármikor bővíthetőek.

A táblázatban feltüntetett kiegészítőket a webáruház bérlés csomag megrendeléskor is, de a webáruház elindítását követően később is, bármikor megrendelheti a felmerülő igényeinek megfelelően.
Funkciók

BASIC

BUSINESS

EXPERT

RonaldCurielUSAWashington, D.C.
RogerMorisonSwedenStockholm
LucaJaneRussiaMoscow
MarryChanChinaBeijing

  Jelenleg olvasnak minket

  Oldalainkat 378 vendég és 0 tag böngészi

  Mi az IP-címem?

  
  Az Ön IP címe:
  34.204.202.44

  Kapcsolatfelvétel

  Üzemeltetés

  Az ECOfield Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások 1998-as év óta jelen van az informatika és az internet világában, illetve web- és szoftverfejlesztési szakterületen 2003-as év óta segít személyreszabott, széles körű feladatokat ellátó, bármikor modulárisan bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási rendszerek és ügyviteli szoftverek és nem utolsó sorban webáruházak fejlesztésében, bevezetésében.

  A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak!

  Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.