EXPERT webáruház csomag

ADENDA WebShop - EXPERT webáruház

EXPERT


Webáruház a bérlésben az indulócsomag. Ideális bérlési lehetőség kisebb kereskedelmi üzletek számára, akik most lépnek ki az online piactérre. A bérelt webáruház ki van egészítve egy teljes értékű tartalomkezelő rendszerrel. Így nemcsak a termékeit publikálhatja, hanem híreket, blogokat, egyéb információkat is megjeleníthet webáruházában.Kezdeti keresőoptimalizáltság a termékek feltöltésekor, termék export-import, tömeges képfeltöltés, és még sok hasznos funkció segít Önnek az online kereskedelemben.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

A táblázatban felsorolt jellemzők részletes áttekintéséért kattintson ide.
Jellemzők
Tartalmazza?
Mobilra optimalizált webáruház
Curiel
Választható sablonok
Morison
Tartalomkezelő rendszer (CMS)
igen
Ügyfélkezelés
igen
  Ingyenes próbaidőszak!

  Győződjön meg róla, hogy az ADENDA WebShop valóban azokat a lehetőségeket nyújtja Önnek, amire szüksége van! Most lehetősége van kipróbálni webáruházunkat 30 napig ingyen, kötelezettségek és korlátozások nélkül. Néhány adat megadásával nagyon egyszerűen és gyorsan létrehozhatja saját online kereskedelmi boltját (pl.: boltnev.adendashop.com), amelyet szinte azonnal ki is próbálhat!

  Mit tud Önnek nyújtani a BASIC webáruház?

  Amennyiben Ön most szeretne webáruházat nyitni, belépni ezzel az online kereskedelem világába, akkor a legjobb helyen jár, hiszen többet adunk Önnek mint csak egy webáruház bérlési lehetőségét. A jobb oldalon részletesen megtekintheti a teljesség igénye nélkül, hogy alapjaiban mit tartalmaz a BASIC webáruház csomag, amennyibe azt bérelni szeretné.
  1. Meddig tesztelhetem a rendszert?
  A tesztidőszaknak 30 napos időkorlátja van.
  2. Saját domain/webcím alatt tud működni a webáruházam?
  3. Már kifizettem a tárhelyet más cégnél, így egy másik szerveren van a webáruházam. Mit tegyek?
  4. Mi a bérelhető webáruház? Mit jelent, hogy azt csak bérlem?
  5. Hogyan és mikor kell fizetnem?
  6. Kérhetek egyedi dizájnt, színvilágot a webáruházamnak?
  7. A fizetős modulokat ki lehet ingyen próbálni?
  8. Hogyan és hol kell regisztrálni a webáruház bérlést?
  9. Hogyan tudom elérni, hogy több látogatóm és vásárlom legyen?
  10. Ha bármiben elakadok, hogyan kapok segítséget?
  11. Mennyi időn belül lesz elérhető a webáruházam?

  Jelenleg olvasnak minket

  Oldalainkat 342 vendég és 0 tag böngészi

  Mi az IP-címem?

  
  Az Ön IP címe:
  34.204.202.44

  Kapcsolatfelvétel

  Üzemeltetés

  Az ECOfield Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások 1998-as év óta jelen van az informatika és az internet világában, illetve web- és szoftverfejlesztési szakterületen 2003-as év óta segít személyreszabott, széles körű feladatokat ellátó, bármikor modulárisan bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási rendszerek és ügyviteli szoftverek és nem utolsó sorban webáruházak fejlesztésében, bevezetésében.

  A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak!

  Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.