Webáruház készítés csomagok

PRÓBÁLJA KI 14 NAPIG INGYEN,milyen egy valódi webáruház tulajdonosának lenni!

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb fizetési gyakoriságot: havi, negyedéves, éves (2 hónap ingyen)Egy átlátható rendszer, kedvező bérleti díjjal, amelyben olyan fontosabb funkciók érhetőek el, amelyek az általános online kereskedelemhez szükségesek. Bővebb funkcionalitásra is lehetőség van, amelyet már az egyedi webáruház készítés tud kiszolgálni.

BASIC

150990Ft

EXPERT

390990Ft

Olyan funkciókra is szüksége lenne, amelyek a fenti listán nem szerepelnek?

Az egyedi webáruház készítés  során olyan átalakításra van szükség, amelyek a webáruház keretrendszer egyedi módosítását, és továbbfejlesztését igénylik. Ha csak azonban egyedi igények szerinti bővítmények elkészítésére van szüksége, akkor azt a Basic-M, Business-M és a Expert-M csomagokhoz is vállalni tudjuk abban az esetben, ha egyösszegű megvásárlás történik. Azonban ilyen esetben fontos, hogy az egyedi webáruház fejlesztés a webáruház "rendszermotor" alapműködésének változtatásával nem járhat. Amennyiben új webáruházához olyan funkciókat szeretne igényelni, amelyek nem szerepelnek a fenti listában, akkor az egyedi működési elvárás leírásával kérjen tőlünk árajánlatot.

Egyedi webáruház készítés igényem van

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom most elindítani a webáruház bérlést?

  1. Ön egy webáruház csomag kiválasztásával leadja a rendelést, lásd fentebb
  2. Az Ön domain név regisztrációját elindítjuk, ha még nem rendelkezik vele
  3. Beüzemeljük a bérelt webáruházát, teljesen üzemkészre (termékfeltöltés nélkül)
  4. Átadjuk a webáruházat
Amennyiben termékfeltöltésben segítségre van szüksége, úgy kattintson ide.


Kell a szerverek üzemeltetéséért külön fizetnem?


Nem, ezt is tartalmazza az előfizetési díj. A ShopRenter a piacon elérhető leggyorsabb és legstabilabb felhő alapú szerverkörnyezetet biztosítja, amivel elérhető a 99,99%-os rendelkezésre állás.Bármikor lemondhatom a csomagom? Van hűségidő?

Nincs hűségidő, bármikor lemondhatja csomagját, amely a befizetett időszakig lesz elérhető.Vannak kedvezményes díjcsomagok?

Negyedéves fizetés esetén körülbelül 10%, Éves fizetés esetén pedig körülbelül 20% kedvezményt tudunk biztosítni a havi előfizetési díjakból.Bármikor megváltoztathatom a csomagomat?

Persze, akár még úgy is, hogy nem járt le meglévő előfizetése. Felváltás esetén csak a különbözetet kell befizetnie. Leváltás esetén annyi nappal hosszabbítjuk meg az előfizetését, amennyi összeg felszabadul a csomagváltással.Van beállítási, telepítési díj?

Nincs egyik csomagunknál sem beállítási díj.Akarok bankkártyás fizetést az áruházamba, ennek van plusz költsége?

A ShopRenter nem számítunk fel plusz díjat a bankkártyás szolgáltatások használatához, viszont a szolgáltatatók konstrukcióktól függően felszámolnak. Ennek díja körülbelül 1%-4% között mozoghat.Használhatom a saját domain nevem?

Természetesen, csak egy egyszerű átirányítást kell majd eszközölni a domainjén.Van már meglévő áruházam, vállalják annak áthozását?

Igen, akár ingyenes, jelentkezzen ingyenes felmérésünkre ITT.Szükségem van SSL tanusítványra?

A Google előnyben részesíti az SSL tanusítvánnyal rendelkező HTTPS-es oldalakat. Ezért mi ezt ingyen biztosítjuk minden ShopRenteres előfizető felé.


További hasznos kérdések-válaszok ide kattintva megtekinthetők

Szolgáltatási csomagok összehasonlítása

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.
Funkciók

BASIC

BUSINESS

EXPERT

RonaldCurielUSAWashington, D.C.
RogerMorisonSwedenStockholm
LucaJaneRussiaMoscow
MarryChanChinaBeijing

Jelenleg olvasnak minket

Oldalainkat 346 vendég és 0 tag böngészi

Mi az IP-címem?


Az Ön IP címe:
34.204.202.44

Kapcsolatfelvétel

Üzemeltetés

Az ECOfield Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások 1998-as év óta jelen van az informatika és az internet világában, illetve web- és szoftverfejlesztési szakterületen 2003-as év óta segít személyreszabott, széles körű feladatokat ellátó, bármikor modulárisan bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási rendszerek és ügyviteli szoftverek és nem utolsó sorban webáruházak fejlesztésében, bevezetésében.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.