• ECOfield - Webfejlesztés - Webáruház bérlés - Szoftverfejlesztés
 • ECOfield - Webfejlesztés - Webáruház bérlés - Szoftverfejlesztés
 • ECOfield - Webfejlesztés - Webáruház bérlés - Szoftverfejlesztés
 • ECOfield - Webfejlesztés - Webáruház bérlés - Szoftverfejlesztés
 • ECOfield - Webfejlesztés - Webáruház bérlés - Szoftverfejlesztés

Weboldal készítés menete

Miért fontos ismerni weboldal készítés menete tudnivalóit?

A 21. században rohamosan fejlődik az informatika világa, újabb és újabb technológiai fejlesztések látnak napvilágot, így a cégeknek mielőbb digitalizálni kell a munkafolyamataikat és az üzleti fejlődéshez bizony további értékesítési csatornákat kell megvalósítani. Ezek egyike lehet a céges weboldal megléte, hiszen milliós nagyságrendű új potenciális ügyfelet, vásárlót érhet el egy jól elkészített weboldallal.

Ma már nem elég csak az, hogy szórólapok tömkelegével próbál elérni potenciális vásárlókat, ügyfeleket, vagy rendszeres hirdetéseket jelenít meg a helyi újságokban! Gondolja csak át, hogy mit tesznek azok az emberek otthon a a szórólapokkal, vagy Ön például mikor vásárolt utoljára újságot és olvasta el a benne lévő hirdetéseket?

Weboldal készítés menete

 1. Előzetes egyeztetés, igényfelmérés
  • grafika, arculat, tartalom, domain név , webtárhely
 2. Szerződés kötés
 3. Előleg kiszámlázása (30%)
 4. Grafikai látványterv elkészítése
  • cégünk a megbeszéltek alapján 2 grafikai látványtervet ad a megrendelőnek, ami az elkészítendő weboldal külalakjának alapja
 5. Második egyeztetés
  • tartalom egyeztetése Önnel, grafikai terv megtekintése, elfogadása, webtárhely létrehozása szerverünkön, domain regisztráció
 6. Fejlesztési folyamatok megkezdése 
  • weboldal elkészítése weboldal programozása, dizájn és grafikai elemek elkészítése
  • a weboldal fejlesztési folyamatát figyelemmel kísérheti az interneten keresztül
  • a fejlesztési folyamatok alatt fogadjuk az Ön észrevételeit
  • a fejlesztés ideje alatt a webtárhelyet ingyen biztosítjuk a weboldal elkészüléséig
 7. Weboldal tesztelése, végül pedig átadása
  • kész weboldal többrétű tesztelése, tartalmi hibák kijavítása
  • weboldal átadása, fennmaradó költségek kiszámlázása és megfizetése
  • weboldal készítés munkáinkra garanciát vállalunk

Weboldal készítés költségei

Egy weboldal készítés költsége négy alapvető összetevőből áll:
 1. domain regisztráció: a domain a weblap címe általában 'www.valami.hu' vagy .com Ettől eltérő felsőszintű domainek is vannak, de általában ezek a legelterjedtebbek Magyarországon. Ennek éves regisztráció hosszabbítási költsége van. Kedvezőbb árra számíthat, hogy több évet regisztrál, vagy hosszabbít előre.
 2. webtárhely: a weboldal üzemeltetéshez webtárhely szükséges, amelyet szervereink biztosítanak. A webtárhely díja az igényelt szolgáltatásokból, webtárhely méretéből, a kapcsolódó adatbázisból és a szükséges e-mail fiókokból áll össze. A webtárhely csomagoknak egy összetett folyamat, amelyet Önnel is megbeszélünk részletesen a tárgyalások során.
 3. üzemeltetés: az elkészült weboldalt folyamatosan üzemeltetni kell, amely üzemeltetés a webtárhely fenntartásán felül alapvetően kell, hogy álljon még a weboldal tartalmi frissítéséből, keresőoptimalizálásból.

Weboldal készítés menete


Jelenleg olvasnak minket

Oldalainkat 278 vendég és 0 tag böngészi

Mi az IP-címem?


Az Ön IP címe:
34.204.202.44

Kapcsolatfelvétel

Üzemeltetés

Az ECOfield Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások 1998-as év óta jelen van az informatika és az internet világában, illetve web- és szoftverfejlesztési szakterületen 2003-as év óta segít személyreszabott, széles körű feladatokat ellátó, bármikor modulárisan bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási rendszerek és ügyviteli szoftverek és nem utolsó sorban webáruházak fejlesztésében, bevezetésében.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.