Flex Admin

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy az általános szerződési feltételeinket az általános szabályok tekintetében a törzsrész, az egyes szolgáltatásainkra vonatkozó speciális szabályokat pedig a mellékletek tartalmazzák.
Addspace Header

További dokumentumokSzámottevő és értéknövelt szolgáltatásunk rámutat az Ügyfél és Szolgáltató közötti korrekt és megbízható üzleti kapcsolat fenntartásának szükségességére, így az elvárt módon tudjuk biztosítani Önnek is megbízhatóságunkat. Általános Szerződési Feltételeinket szolgáltatásaink szerint csoportosítottuk, ami azt jelenti, hogy van egy úgynevezett törzsszöveg és további kiegészítések (mellékletek), amelyek deklarálják, hogy egyes szolgáltatásaink esetében milyen feltételeket vállalunk és határozunk meg. Ezért kérjük Önt, hogy figyelmesse olvassa el a lentebb közzétett publikálásainkat, amelyeket csoportosítva, átláthatóan és könnyen értelmezhetőn tüntettünk fel.

Jelenleg olvasnak minket

Oldalainkat 272 vendég és 0 tag böngészi

Mi az IP-címem?


Az Ön IP címe:
34.204.202.44

Kapcsolatfelvétel

Üzemeltetés

Az ECOfield Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások 1998-as év óta jelen van az informatika és az internet világában, illetve web- és szoftverfejlesztési szakterületen 2003-as év óta segít személyreszabott, széles körű feladatokat ellátó, bármikor modulárisan bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási rendszerek és ügyviteli szoftverek és nem utolsó sorban webáruházak fejlesztésében, bevezetésében.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.