Az ECOfield.hu weboldalunkon rendelhető termékek és szolgáltatások díjait többféle módon is kifizetheti, így összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Fizetési feltételek és lehetőségek

 
 
Szolgáltatásokkal kapcsolatos egyéb díjazások (bruttó díjak)
 
- Fizetési felszólítás eljárási díja: 1400 Ft /alkalom
- Előfizető szerződés szegése miatti korlátozásból történő visszakapcsolás díja: 3810 Ft /alkalom
- Részletfizetési kedvezmény engedélyezési díja: a megállapodásban érintett összeg 1%-a, de minimum 4000 Ft /alkalom
- Fizetési halasztás díja: a megállapodásban érintett összeg 1%-a, de minimum 2500 Ft /alkalom (nem lehet több 2 hétnél)
- Számla másolat díja: telefonos ügyintézés segítségével 700 Ft/havi számla, üzletben személyesen 1000 Ft/havi számla
- Fizetési felszólítás eljárási díj postai tértivevényes felszólítás esetén - 1200 Ft /alkalom

 

A díjfizetés menete


A megrendelés során Önnek lehetősége van választani, hogy melyik fizetési módot szeretné igényelni, ez a paraméter később is akár módosítható. A megrendelés leadása után egy díjbekérőt (proforma számla) állítunk ki a megrendelt termékek, szolgáltatások részleteivel és a fizetendő összeggel. A díjbekérő a rendelés után azonnal elérhető az online ügyfélkapuból, valamint az Ön részére a megadott e-mail címre is kiküldésre kerül. Online fizetésimód választása esetén (PayPal) a kifizetés az ügyfélkapuból megnyitott díjbekérőn szereplő fizetési linkre vagy gombra kattintva indítható el. A banki átutalás kiválasztása esetén a díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra utalással teljesíthető a kifizetés. A kifizetések teljesítésekor minden esetben tüntesse fel a díjbekérő azonosítószámát.

 

E-számla


A díjbekérő jóváírásakor egy azt kiváltó hiteles elektronikus számlát állítunk ki Önnek. Az e-számla elektronikus formában érvényes, digitális aláírással és időbélyegzővel rendelkezik, minden tekintetben megfelel az idevonatkozó magyar jogszabályi előírásoknak és a NAV formátum-követelményeinek.

 

Papíralapú számla

A díjbekérő jóváírásakor egy úgynevezett végszámlát állítunk ki Önnek. A számlát alap esetben e-mail címére küldjük ki, amelyet Ön már letölthet és ki is nyomtathat, és a könyvelése részére ez már elszámolás céljából átadható. A papíralapú számla kiállításának további adminisztratív költsége van, ezt kérjük vegye figyelembe.

 

Fizetési módok


Az alábbi online és offline fizetési módokat kínáljuk:

  • Banki átutalás az TakarékBank által vezetett 59500368-15309996 bankszámlára. Megjegyzésbe kérjük a díjbekérő, vagy a számla sorszámát szíveskedjen beírni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön banki befizetéssel teljesíti a díjbekérő összegét és a bank ezért részünkre többlet költséget számol fel, úgy azt kénytelenek leszünk Önnek tovább számlázni. Ezért kérjük kerülje a bankfiókban történő személyes befizetést.
  • Bankkártyás fizetés - Biztonságos, a világ egyik legnagyobb bankkártyás fizetős szolgáltatóján keresztüli automatikus és gyors bankkártyás befizetés. Forintban, Euróban és Dollárban is fizethet! Csak válassza ki a megrendelés folyamán ezen opciót!
  • PayPal - Ha van már PayPal fiókja, a megrendelés közben egyből rá tud kattintani a PayPal online fizetési opcióra, így könnyen teljesítheti a fizetést
  • Készpénzben, telefonon előre leegyeztetett személyes találkozás keretén belül. Ezzel kapcsolatosan hívja a következő mobiltelefon/telefon számot, hétfőtől - péntekig 8-20 óráig: +36-70-271-2383. Beérkezési idő: a megegyezéstől függően.

Díjfizetési kedvezmények

Kedvezményeket féléves, vagy éves fizetési ciklus választása esetében tudunk biztosítani az alábbiak szerint.

Webáruház bérlés esetén

3 havi előfizetői ciklus: -10% a havidíjból
6 havi előfizetői ciklus: -15% a havidíjból
12 havi előfizetői ciklus: -20% a havidíjból

Webtárhely szolgáltatás esetén

3 havi előfizetői ciklus: -10% a havidíjból
6 havi előfizetői ciklus: 1 havi díj elengedése
12 havi előfizetői ciklus: 2 havi díj elengedése

Szerver bérlés esetén

3 havi előfizetői ciklus: -10% a havidíjból
6 havi előfizetői ciklus: -15% a havidíjból
12 havi előfizetői ciklus: -20% a havidíjból


Jelenleg olvasnak minket

Oldalainkat 296 vendég és 0 tag böngészi

Mi az IP-címem?


Az Ön IP címe:
34.204.202.44

Kapcsolatfelvétel

Üzemeltetés

Az ECOfield Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások 1998-as év óta jelen van az informatika és az internet világában, illetve web- és szoftverfejlesztési szakterületen 2003-as év óta segít személyreszabott, széles körű feladatokat ellátó, bármikor modulárisan bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási rendszerek és ügyviteli szoftverek és nem utolsó sorban webáruházak fejlesztésében, bevezetésében.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.