Webáruház bérlés csomagjai 

 

 

 

 

Adenda WebShop bérlésének rövid leírása

 

Nálunk nincsen kezdeti költség. Nincsen rejtett költség. Nincsen semmilyen kockázat.

 

Azonnal indítható Webáruház, kockázatmentes megoldás

Webáruházának elindítása az ECOfield -nál azonnali megoldást ad Önnek – alig pár óra alatt összeállítható és testreszabható rendszert kap tőlünk - így Önnek mindössze csak az eladással kell foglalkoznia! Plusz nem kell több százezer vagy millió Forintot kiadnia, és reménykednie, hogy jól döntött - az ADENDA Starter WebShop esetében nincs sem kezdeti költség, sem pedig hűségidő, csupán egy alacsony fix havidíj!

 

További részletes tudnivalók a webáruház bérlés szolgáltatásról ide kattintva olvasható

 

 

Kezdjen bele az online kereskedelembe!
Kezdje kicsiben és fejlődjön
folyamatosan.

Ez a legjobb választás kis cégek
számára, akik már nagyobb
rutinnal, jelentős termék mennyiséggel
rendelkeznek.

Merjen nagyot álmodni! Ideális nagyobb
ügynökségek és kereskedők számára.

 Telepített webáruház  1  10  30
 Technikai támogatás
 van  van  van
 Tranzakciós költség  nincs  nincs  nincs
 Feltölthető termékek száma max. 1000 termék max. 6000 termék  max. 20000 termék
 Tárhely kapacitás  5 GB 20 GB  50 GB 
 Adatforgalom  korlátlan korlátlan  korlátlan 
 MultiShop funkció  nincs  van  van
 Automatikus frissítés van van van
 Free SSL tanúsítvány használata  3 hónapig ingyenes   3 hónapig ingyenes   3 hónapig ingyenes
 Biztonsági SSL tanúsítvány igénylése  opcionális  opcionális  opcionális
 E-mail cím szolgáltatás  van van van
 Aldomain használat (valami.ecofield.hu)  csak azzal elérhető nincs  nincs
 Egyedi domain használat  nincs van van
 cPanel Admin felület  van van van
 Adatmentés (napi/heti/havi)  van van van
 Terméktámogatás/Ügyfélszolgálat  csak online  online/telefon/e-mail  online/telefon/e-mail
 SSL (HTTPS) tanúsítvány
+ egyedi IP cím, a biztonság miatt (éves díj)

51.740 Ft +Áfa

külön kell igényelni
(az első 3 hónap díjmentes)

51.740 Ft +Áfa

külön kell igényelni
(az első 3 hónap díjmentes)

51.740 Ft +Áfa

külön kell igényelni
(az első 3 hónap díjmentes)

 Webáruház bérleti díj (havonta)
SSL tanúsítványt nem tartalmaz, azt külön kell megrendelni

3.990 Ft +Áfa / hó

7.990 Ft +Áfa / hó

18.990 Ft +Áfa/ hó 

 Webáruház bérleti díj (évente)
SSL tanúsítványt nem tartalmaz, azt külön kell megrendelni

39.990 Ft +Áfa / év

70.990 Ft +Áfa / év 

180.990 Ft +Áfa / év

       

 

 

Fontos tudnia!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fenti táblázatban lévő SSL (HTTPS) tanúsítvány biztonsági okokból ajánlott a webáruház üzemeltetéséhez. Az ADENDA WebShop, mint webáruház bérleti díj nem tartalmazza az SSL tanúsítvány díját. A beüzemelésttől számított első 3 hónapra azonban díjmentesen tudjuk az SSL tanúsítványt biztosítani az Ön számára, majd a 3 hónap elteltét követően szükséges az SSL tanúsítvány éves díjának megfizetése.

A Google keresőmotorja mostantól előnyben részesíti azokat a weboldalakat, amelyeket biztonságos SSL kapcsolaton keresztül üzemeltetnek. Azaz, a https protokol alatt működő weboldalakat előnyben részesíti a keresési rangsorolásnál, ami nem elhanyagolható érték a webáruháza számára keresőoptimalizálási szempontból.

 

Mi az a SSL tanúsítványt, miért van rá szükség?

Az SSL protokoll (Secure Socket Layer) alapvetően 2, vagy annál több adatkommunikációs szerver, illetve számítógép közötti titkosított és hitelesítéssel történő biztonságos kommunikációra szolgál. Az SSL adatkommunikáció biztosítja a biztonságos kommunikációt az illetéktelen adat lehallgatások ellen. Így biztosított, hogy 3. fél nem fér hozzá az adatkommunikációhoz, adott esetben nem tudja megszerezni az adatkommunikációban átadott kényes adatokat, felhasználói neveket és jelszavakat. SSL tanúsítványok általában használhatók; on-line üzleteknél ahol rendeléseket és hitelkártya adatokat fogadnak, adminisztrációs web portálokhoz a jelszavak és az adatok biztonságossá tételéhez, projektekhez amelyek jogszabályi rendelkezések alá tartoznak vagy amelyek megkövetelik a biztonságos adatátvitel meglétét.

Az SSL kapcsolat létesítése egy aszimmetrikus titkosítási technológiai alapelven működik. Minden kommunikáló fél (értsd, az interneten elérhető eszközök, szerverek ) rendelkezik egy titkosítási kulcs párral – egy nyilvános és egy privát kulccsal. A nyilvános kulcsot közzé kell tenni és biztosítani annak megfelelő átvitelét mindenki számára aki azt használni szeretné. Ha valaki titkosítja az üzenetet ezzel a kulccsal, csak a használt nyilvános kulcs tulajdonosa által, a megfelelő privát kulcs segítségével fejthető vissza az adat.

Az SSL-el biztosított webhely címek https:// kezdetűek. A böngésző jelzi a biztonságos oldalakat általában egy zöld lakat ikonnal az URL címsorban, vagy állapotsoron. A modern böngészők megjelenítik a zöld lakat ikont a címsorban és ez a sor különböző színnel árnyalt (zöld teljesen megbízható, sárga vagy narancssárga részlegesen megbízható [pl a tanúsítvány egy másik domain névhez volt kiállítva], piros nem megbízható tanúsítvány). A szabványos port a HTTPS / SSL kommunikációhoz a 443-as, a szabványos HTTP port a 80-as.

A tanúsítványokat jellemzően évente meg kell újítani, mert érvényességük ilyen mértékben korlátozott. A lejárati dátum a tanúsítványban kerül tárolásra és megtekinthető az pl. a böngészőben is. Ha a tanúsítvány lejár akkor az automatikusan érvénytelennek minősül és ezt a böngészők is jelzik.

 

2 alapvető SSL tanúsítvány formátum

 

SSL (SSL 3.0), vagy újabb protokol verzió

Előnye: minden internetes böngészővel működik.
Hátránya: egyedi IP cím kell hozzá, mivel ez nem támogatja az osztott IP címen való működést.

Egyedi IP cím a keresőoptimalizálásban viszont mindenképpen előnyt jelent, így ilyen esetben egyedi IP címet kell rendelnie tőlünk. Ennél a technológiánál nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az azonos IP címmel rendelkező weboldalak etikusak legyenek, ne használjanak olyan technikákat, amellyel a Google által büntetve lenne az egész webszerver és a rajta található összes weboldal tartalma.


Az egyedi IP címmel ez a veszély nem fenyegeti az Ön webáruházát, ráadásul a Google is jobban preferálja az egyedi IP címmel azonosítható weboldalakat. De az egyedi IP címnek plusz éves költsége van.

Költségek:

  • SSL tanúsítvány: a fenti táblázat alapján
  • Egyedi IP cím: 20.000 Ft/év +Áfa

TLS (SSL 3.1)

Előnye: nincs szükség egyedi IP címre.
Hátránya: az internetes böngészők kb.: 95%-a támogatja.

A lakosság nagy százaléka viszont folyamatosan frissíti operációs rendszerét, és böngészőjét. Szerencsére eljutottunk arra a pontra, amikor a böngésző frissítése a háttérben lezajlik, így a felhasználónak mindig a legfrissebb verziót biztosítják.

Költségek:

  • SSL tanúsítvány: a fenti táblázat alapján

 

 

 

Webáruház nyitás feltételei

webáruház nyitás feltételei  

Ne feledkezzen meg arról sem, hogy amennyiben Ön bármilyen konstrukcióban webáruházat nyit, és azt üzemeltet, úgy annak létét, üzemeltetését és magát a webáruházon keresztül folytatott kereskedelmet az illetékes hatóságnak be kell jelenteni, ezen felül be kell tartani további feltételeket.

Webáruház nyitás feltételei részletek elolvasása

 

 

 

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 429 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.212.90.230

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése