Webáruház bérlés vagy készítés?

 

Alacsony havi költséggel indíthatja el webáruházát, ha még nem akar egyedi webáruházat fejlesztetni!

 

Webáruházát most bérelheti is! Kezdésnek ez egy jó megoldás lehet Önnek is!

Az ECOfield az Ön számára is lehetővé teszi, hogy amennyiben kis havi költségvetéssel rendelkezik, vagy még nem akar saját webáruházat készíttetni, úgy ideális megoldás az Ön számára, ha az ADENDA WebShop webáruház bérlés opciónkat rendeli meg.

A webáruház bérlés előnyei?

 • Alacsony havi költséggel juthat saját, egyedi és profi webáruházhoz,
 • Általánosan használt más webáruházakban is megtalálható funkciókat tartalmaz 
 • Nálunk a bérelt webáruházat is bármikor tetszés szerint bővítheti modulokkal, bizonyos kereteken belül,
 • A domain név regisztrációt, fenntartást és magát a webtárhely szolgáltatásunk költségeit a bérleti díj tartalmazza,
 • A webáruház 24-48 órán belül technikailag beüzemelésre kerül, tartalmi és termék feltöltés nélkül
 • A bérelt webáruházak későbbi megvásárlására is lehetősége van,
 • Hűségidő nincs,
 • Ebben a konstrukcióban nem kérünk jutalékot a webáruháza forgalma után, nincsenek rejtett költségek,
 • Ha bizonytalan, kérdései vannak, keressen fel minket, készséggel válaszolunk a webáruház bérlés területére vonatkozó kérdéseire!

 

A webáruház megvásárlása milyen előnyöket hordoz?

 • Már 1-2 év alatt összességében akár olcsóbb lehet, mint a webáruház bérlés,
 • Teljesen egyedi fejlesztést, konstrukciót igényelhet
 • Egyedi programfejlesztést igénylő bővítmények elkészítését is vállaljuk a webáruház elkészítéséhez,
 • A webáruháznak üzemeltetési költsége ez esetben nincs, csak az éves domain név fenntartása és a webtárhely szolgáltatás költségei állnak fenn,
 • Az elkészítési határidő az igények alapján változik, a megbízás nagyságától függően akár 1 hónapon belül elindíthatja a webáruházát,
 • Egy megvásárolt webáruház más termékkörre is akár átalakítható, vagy akár több webáruház is menedzselhető egy felületről. Így csak azért, mert a webáruház termékköre esetleg bővül, változik, nem kell új webáruházat készíttetni! Az ECOfield által kínált webáruházak esetében igény szerint változtatható a design és a webáruház felszereltsége,
 • Ebben a konstrukcióban nem kérünk jutalékot a webáruháza forgalma után, nincsenek rejtett költségek,

 

Pénzvisszafizetési garancia

Ha a bérlésre megrendelt webáruház a rögzített specifikációnak nem felel meg, úgy 30 napon belül visszafizetjük az árát.  Minden webáruház csomag tartalma a megrendeléskor érvényes, letölthető árajánlatban is rögzítésre kerülnek, az abban szereplő funckiók aktiválása a csomagárban benne szerepelnek. Webáruház csomagjaink minden esetben weboldalunkon már megvásárlásuk előtt elérhetők, megtekinthetők és kipróbálhatóak. Amennyiben a bérlésre átadott webáruház a leírt specifikációnak nem felel meg, Ön nem kapná meg tőlünk azokat a funkciókat, amit kért, úgy Ön a webáruház bérlés átadását követő harminc napon belül kérheti a kifizetett díjának visszafizetését, egyben a webáruház bérlés megszüntetését.

Rendeljen ADENDA WebShop webáruház bérlés csomagot, nem fogja megbánni! Segítünk a webáruháza beüzemelésében és felfuttatásában is!

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 373 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 34.201.121.213

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése