PayPal online fizetési mód a webáruházakban

 

 

 

PAYPAL FIZETÉSI MÓD

Minden tőlünk megvásárolható, vagy bérelhető webáruház rendszerhez lehetőség van a PayPal online fizetési rendszer használatára.  Így a világszerte népszerű  PayPal online fizetési rendszert már Ön is bevezetheti webáruházába. Ennek igényét jelezze felénk ide kattintva.

 

Mit érdemes tudnia a PayPal online fizetési rendszerről?

PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési módja, mint online fizetési eszköz, amit több mint 150 millióan használnak a világ kb.190 országában. A népszerűsége a rendszer relatíve könnyű használatának köszönhető amellett, hogy regisztrációhoz mindössze 1 e-mail cím kell.

A PayPal egy online, minősített számlaszolgáltató (egyfajta virtuális bank), amely lehetővé teszi a bankkártyás fizetést és a bankkártya elfogadását az Ön ügyfelei részére. Sikerét annak köszönheti, hogy biztonságos online fizetést biztosít azzal, hogy a vásárló személyes és bankkártya adatai kiadása nélkül intézi el a kifizetési folyamatot. A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos online internetes fizetéshez. Amennyiben már rendelkezik PayPal számlával (regisztrációval), az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya adatait minden egyes vásárláskor megadja. Ugyanez vonatkozik az ügyfeleire is, hiszen a PayPal modulját kérésre integráljuk és beállítjuk a webáruházában, amelyet követően már ügyfelei is azonnal online fizetni tudnak a PayPal rendszerével az Ön részére. Persze feltéve, ha az ügyfelei, vásárlói is rendelkeznek PayPal fiókkal.

Ha nincs PayPal számlája, dombornyomott bankkártyával akkor is biztonságosan fizethet a PayPal oldalán keresztül. Sajnos a PayPal jelenleg még nem rendelkezik magyar nyelvű kezelői felülettel. Ezen nyelvek közül tud választani: angol, francia, spanyol, kínai. Az online fizetés menete nagyon egyszerű, nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszereihez.

Ráadásul – mint a bankkártyás fizetéseknél általában – Önnek nem számítanak fel semmilyen díjat, szemben a hagyományos banki pénzügyi tranzakciókkal, ahol komoly költségek is felmerülhetnek. Abban az esetben, ha ügyfelei, vásárlói a PayPal rendszerét használják az Ön irányába a fizetési kötlezettségeik teljesítéséhez, úgy a fizetést követően az Ön PayPal fiókjában az összeg azonnal megjelenik, nem kell órákat, napokat várni, még a pénzt az Ön részére lekönyvelik. A PayPal fiókjából ezt követően a pénzt át tudja utalni bárhová egy hagyományos bankszámlára. Ehhez technikai beállításokat kell elvégezni a PayPal és az Ön számlavezető bankja között. Természetesen mindebben tudunk Önnek segíteni.

 

A PayPal online fizetésnek a teljes működési mechanizmusát, lehetőségeit itt nem tudjuk megtárgyalni, mivel ezt az oldalt elsősorban azért hoztuk létre, hogy Önt informáljuk arról, hogy az Ön vásárlói, ügyfelei tudnak ezzel a fizetési lehetőséggel az Ön cége számára fizetést teljesíteni. A PayPal részletesebb megismeréséhez keressen információkat az interneten, vagy látogassa meg a PayPal weboldalát ide kattintva

 

 

Gyakran ismételt kérdések a PayPal rendszerével kapcsolatban

Miért a PayPal?

  • A PayPal a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere, amely Magyarországról is is elérhető, mind vásárlóként, mind pedig kereskedőként.
  • Egyszerű, mert egy dombornyomott bankkártya segítségével könnyedén fizethet, akárcsak egy üzletben, ahol kártyával lehet fizetni, ezen felül a PayPal fiókjából pénzt utalhat a céges bankszámlájára.
  • Gyors, mert néhány perc alatt csatlakozhat a rendszerhez (csak egyszer kell elvégezni a regisztrációt) és a fizetés másodpercek alatt megtörténik.
  • Biztonságos, mert a bankkártya adatait a PayPal rendszere kezeli (így nem kerülhet illetéktelen kezekbe).
  • Népszerű, hiszen Magyarországon is több mint 110.000 helyen lehet PayPal-lal fizetni.
  • Elterjedt, hiszen a világ legnagyobb online fizetési rendszere, amelynek több mint 155 millió felhasználója van szerte a világon.
  • PayPal fiók nyitásához semmilyen pénzintézethez nem kell befáradnia, hiszen online intézhető minden, de rendelkeznie kell egy bármely bank által kibocsátott dombornyomott bankkártyával: VISA, MasterCard, Discover, American Express.

 

Hogyan működik a PayPal?

  • A PayPal fiókot úgy kell elképzelnie, mint egy hagyományos bankszámlát, azonban ennek a számlának az azonosítója nem a szokásos 3 x 8 számjegy, hanem a regisztrációkor megadott e-mail címe.
  • A pénzt akár 16 féle devizanemben kezelheti, és a devizák között szabadon tranzaktálhat összegeket is.
  • Mivel PayPal fiók nyitásakor annak egyenlege nulla, így fizetéskor a fedezetet a hozzá kapcsolódó dombornyomott bankkártya fogja nyújtani.

 

Biztonságos a PayPal?

Ez a online fizetési forma nagyon biztonságos, mivel a PayPal – hasonlóan a kereskedelmi bankokhoz – biztonságosan kezeli az információkat. Az Ön adatai erősen titkosított rendszerben (SSL, HTTPS) vannak kezelve, amelyből a kereskedő nem lát semmit, és más sem. 
A vásárlást követően a tranzakció bekerül a számlatörténetbe, amely bármikor visszaellenőrizhetővé válik.

Bízunk benne, hogy ezzel a kis segítséggel semmi gondot nem fog okozni majd a számláid kifizetése!

 

 Vállalkozói PayPal regisztrációért kattintson ide

 Privát PayPal regisztrációért kattintson ide

 

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 403 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.212.90.230

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése