Terméktámogatás, segítségnyújtás és karbantartás

 

 

 

A cégünk által készített és bérelhető webáruházak tartalomkezelő rendszereinek köszönhetően a webáruház átadását, beüzemelését követően Ügyfeleink számára a tartalmi oldalak, szövegezésben, kép animációkban, illetve termékek feltöltésében szabadon szerkeszthetők és mindezt díjmentesen. Ügyfeleinket azonban nem hagyjuk magukra, a szükséges feladatok elvégzésével kapcsolatban - legyen szó alkalmi vagy rendszeres webáruház karbantartási, tartalom kezelés, tartalom frissítési feladatokról, így munkatársaink segíteni tudnak a feladatok megoldásában. 

Minden ADENDA UD webáruház csomaghoz alapszintű terméktámogatást biztosítunk, ami magában foglalja a webáruház biztonsági- és egyéb szükséges szoftverfrissítéseit, illetve a webáruházzal kapcsolatos alapszintű segítségnyújtást is. Ügyfeleink részére az alapszintű terméktámogatást az Online Ügyfélkapunkon lévő Terméktámogatási Központunkon keresztül biztosítjuk az Ön számára. Az ügyfelek által jellemző kérdéseket összegyűjtve kaphat válaszokat. Amennyiben egy adott témakörben nem találja a választ, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Ha a tudásbázis nem ad kielégítő választ a feltett kérdésre, akkor egyszerűen küldhet nekünk a nap 24 órájában üzenetet, melyre felkészült kollégáink válaszolnak Önnek. 

Online Terméktámogatási Központ megtekintése ide kattintva

Azok számára, akik esetileg kisebb-nagyobb feladatok kapcsán, vagy rendszeresen igényelnek a webáruházukkal használatával kapcsolatos gyors és szakszerű informatikai és egyben technikai segítséget vagy egy adott feladat elvégzését, akkor eseti, illetve havi díjas Webáruház karbantartási, vagy Webáruház felügyeleti szolgáltatást biztosítunk előfizetés formájában. A karbantartás előfizetés prioritásos, garantált időn belüli reagálást és válaszadást, ezen felül folyamatos rendelkezésre állást biztosít az Ön részére. 

Az esetlegesen előforduló webáruházi szoftverhibák javítása a terméktámogatási időszak alatt minden esetben díjmentes, a webáruház fejlesztését, vagy a nagyobb átalakítást, beavatkozást igénylő feladatokról egyeztetést követően egyedi árajánlatot adunk az Ön részére. A terméktámogatást kizárólag saját szervereinken elhelyezett webáruházakhoz tudjuk biztosítani, amelynek részleteiről Általános Szerződési Feltételeink (ÁSZF) adnak részletes tájékoztatást.

Szolgáltatások további jellemzői

A szolgáltatásaink díjfizetési ciklusát megrendeléskor a megrendelői felületen is kitudja választani. A Megrendelés gombra kattintáskor weboldalunk átirányítja Önt az Online Ügyfélkapu oldalunkra, ahol folytathatja a megrendeléshez szükséges adatainak megadását és a regisztrációt.

 

Szolgáltatás keretén belül csomagjainkkal alacsony árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Például a tárhely szolgáltatás megrendelői részére egy teljesen automatizált admin felületet biztosítunk, amelyre a könnyen kezelhetőség és a sokoldalúság jellemző és ahol a különböző aldomain neveit is, e-mail címeit, FTP felhasználóit, MySQL adatbázisait, webes átirányításait, jelszavait és látogatottsági statisztikáit könnyedén megtekintheti és kezelheti. A tárhely szolgáltatás csomagokhoz tartozó kiegészítő szolgáltatások kezelése ilyen formán akár az Ön számára is teljesen egyszerűvé válhat, de szívesen közreműködünk tárhelyének kezelésében, ilyen formán a weboldalának menedzselésében.

 

 

 

Számlainformációit, rendszereink által elkészített díjbekérőinket, végszámlákat, további értesítőinket pedig szintén az Online Ügyfélkapun keresztül tudja megtekinteni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 ecofield.hu - Design by ECOfield

Szolgáltató adatai

Brandnév: ECOfield
Üzemeltető: OPUS Protech Data Kft.
Székhely: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Levelezési cím: 9401 Sopron, Pf. 15.
Adószám: 25300620-2-08
Közösségi adószám: HU25300620
Cégjegyzékszám: 08-09-027250
Adatkezelés nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 11737045-20001474
IBAN: HU46117370452000147400000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

 

Jelenleg weboldalunkat böngészik

Oldalainkat 605 vendég és 0 tag böngészi

Az Ön IP címe / Your IP address: 18.232.171.18

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!

A termékeknél , szolgáltatásoknál megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Oldalainkon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

A weboldalon feltüntetett díjak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét! Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére felárat számolunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy csak magyarországi cégek és lakosok fizethetnek Forinttal.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Google Analytics Alternative Weboldal ellenőrzése