Kapcsolatfelvétel velünk

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Üdvözli az ECOfield.hu ügyféltámogatás! Miben segíthetünk?

Kevesebb telefonhívás és ezáltal több támogatás

 

Munkanapokon Mi is elfoglaltak vagyunk, de szeretnénk Önnek is segíteni, azonban nem szeretnénk, hogy várakozzon, amíg valamely munkatársunk válaszol a telefonhívására. Ezért úgy gondoljuk, hogy élő csettel és további, internetes kommunikációs csatornáinkon keresztül hatékonyabban megoldhatja a problémáit.

Az év minden napján, 24 órában az online internetes csatornáinkon rendelkezésére állunk. Ügyféltámogatói csapatunk felkészülten várja az Ön jelentkezését is.

 

Leggyorsabb kapcsolatfelvételi mód írásban az alábbiak szerint

Kérdéseit, észrevételeit a lentebbi kapcsolati űrlapon megadott adataival megküldheti azonnal részünkre, amelyet e-mail formájában kapunk meg. Megkeresésére – amennyiben az űrlap megküldését választja, lehetőségünk szerint 2 munkanapon belül belül válaszolunk Önnek, illetve amennyiben más elérhetőséget is feltüntet üzenetében, a kívánt módon lépünk kapcsolatba Önnel.

Elérhetőségeink az alábbiak

Székhely és levelezési cím

Székhelycím: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.

Elérhetőségeink telefonon Skype és Viber használatával is
Díjmentes telefonos visszahíváskérés
Online érdeklődés / ügybejelentés

Adja meg adatait és küldje el E-Mail üzenetét részünkre

Amennyiben szolgáltatásaink után érdeklődik, kérése, vagy kérdése van felénk, úgy a telefonos kapcsolatfelvételen kívül ideális és gyors megoldás, ha az alábbi felületen megadja adatait és leírja rövid üzenetét, amelyet e-mail formájában fogunk megkapni. Üzenete megérkezését követően normál esetben 2 munkanapon belül, sűrgősebb esetben néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal - Üzenet küldés

© 2022. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.