Üdvözli az ECOfield.hu ügyféltámogatás! Miben segíthetünk?

Leggyorsabb kapcsolatfelvételi mód írásban az alábbiak szerint

Kérdéseit, észrevételeit a lentebbi kapcsolati űrlapon megadott adataival megküldheti azonnal részünkre, amelyet e-mail formájában kapunk meg. Megkeresésére – amennyiben az űrlap megküldését választja, lehetőségünk szerint 2 munkanapon belül belül válaszolunk Önnek, illetve amennyiben más elérhetőséget is feltüntet üzenetében, a kívánt módon lépünk kapcsolatba Önnel.

Elérhetőségeink az alábbiak

Székhely és levelezési cím

Székhelycím: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.

Elérhetőségeink telefonon Skype és Viber használatával is
Online hibabejelentés

Adja meg adatait és küldje el E-Mail üzenetét részünkre

Amennyiben szolgáltatásaink után érdeklődik, kérése, vagy kérdése van felénk, úgy a telefonos kapcsolatfelvételen kívül ideális és gyors megoldás, ha az alábbi felületen megadja adatait és leírja rövid üzenetét. Üzenete megérkezését követően normál esetben 1 munkanapon belül, sűrgősebb esetben néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Az Ön által küldött üzenetről egy másolati példányt rendszerünk Önnek is megküld az Ön által megadott e-mail címre.

Adja meg a kötelező adatokat!
Adja meg a kötelező adatokat!
Adja meg a kötelező adatokat!
Adja meg a kötelező adatokat!
Adja meg a kötelező adatokat!

Megközelítés online térkép segítségével

Kapcsolatfelvétel ügyfélszolgálatunkkal

Skype elérésünk

Hívás indítása ide kattintva

Amennyiben az Ön számítógépén, vagy telefonján telepítve van a Skype, akkor teljesen díjmentesen tud minket hívni, ha munkatársunk éppen online, azaz elérhető.


We provide voice communication exclusively in Hungarian and German on our Skype contact. If you would like to communicate with us by voice in English, please use the Chat option by clicking at the bottom of the page or send us an email by clicking here.

© 2022. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.