Hol Hogyan Mennyiérttudok szervert bérelni?

Egyedi igényei vannak? Kérjen tőlünk árajánlatot!

Webáruház készítés ajánlatkérés 

Két férfi beszélget:
- Te képzeld el, a minap találkoztam egy gyönyörűen vonzó hölggyel, nagyon jót beszélgettünk, majd kávéztunk. Mindezek után órák múlva egyszer csak azt mondja nekem, hogy ha van kedvem, menjek fel hozzá szombat este, mert úgysem lesz otthon senki.
- Húúú, az igen, és aztán mi történt?
- Vásároltam egy szép virácsokrot, és egy doboz bonbont, majd nagy reményekkel felmentem hozzá  és becsöngettem.
- Na, és aztán?
- Hát, tényleg nem volt otthon senki!

 

Mi ebből a tanulság? Mindig figyeljen a kapott ajánlat részleteire is!

 

A fentiek elkerülése érdekében MI,:

Elemerülünk a részletekben, amelyeket Önnel együtt kitárgyalunk és az Ön számára legjobb ajánlatot dolgozzuk ki, hogy ne legyenek kétségei.

A lentebbi űrlap kitöltésével és megküldésével egy átfogó képet tudunk kapni az Ön elképzeléseiről, igényeiről amelyeket közösen Önnel pontosítunk, majd a kapott információkat kidolgozva ajánlatot teszünk Önnek a szerver bérléssel kapcsolatos díjakra vonatkozóan.

 

A megküldött ajánlatkérésére lehetőségeink szerint 2 munkanapon belül válaszolunk Önnek, illetve felvesszük a kapcsolatot Önnel további egyeztetés miatt.

Adja meg adatait és küldje el árajánlatkérését részünkre

Az Ön részére történő Rendszergazda szolgáltatási árajánlatunk kalkulációjához, az alábbi űrlap kitöltése szükséges, így kérjük Önt adja meg nekünk a jelenlegi informatikai rendszerének felmérésére szolgáló, következő paramétereket.

Adja meg a kötelező adatokat!
Adja meg a kötelező adatokat!
Adja meg a kötelező adatokat!
Adja meg a kötelező adatokat!
© 2022. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.