Kapcsolatfelvétel velünk

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Üdvözli az ECOfield.hu ügyféltámogatás! Miben segíthetünk?

Leggyorsabb kapcsolatfelvételi mód írásban az alábbiak szerint

Kérdéseit, észrevételeit a lentebbi kapcsolati űrlapon megadott adataival megküldheti azonnal részünkre, amelyet e-mail formájában kapunk meg. Megkeresésére – amennyiben az űrlap megküldését választja, lehetőségünk szerint 2 munkanapon belül belül válaszolunk Önnek, illetve amennyiben más elérhetőséget is feltüntet üzenetében, a kívánt módon lépünk kapcsolatba Önnel.

Elérhetőségeink az alábbiak

Székhely és levelezési cím

Székhelycím: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.

Elérhetőségeink telefonon Skype és Viber használatával is
Online hibabejelentés

Adja meg adatait és küldje el E-Mail üzenetét részünkre

Amennyiben szolgáltatásaink után érdeklődik, kérése, vagy kérdése van felénk, úgy a telefonos kapcsolatfelvételen kívül ideális és gyors megoldás, ha az alábbi felületen megadja adatait és leírja rövid üzenetét, amelyet e-mail formájában fogunk megkapni. Üzenete megérkezését követően normál esetben 2 munkanapon belül, sűrgősebb esetben néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal - Üzenet küldés

© 2022. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.