Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

A válasz egy kicsit összetettebb, hiszen ha Ön webáruházat szeretne elindítani, akkor nem mindegy mit milyen sorrendben végez el, a helyes sorrend már a webáruház indítás elején meghatározó lehet a későbbiekre.
Egy szerver bérlés ugyanolyan jelentős lépés egy vállalkozás életében, mint egy család életében az első lakáshoz való hozzájutás. Egy bérelt szerver olyan függetlenséget és lehetőségeket biztosít az erőforrásaival, amely elengedhetetlen az Ön cégének növekedéshez, illetve folyamatos fejlődéséhez.
Új ügyfeleink részére, így Önnek is most egy különleges akcióval szeretnénk megkönnyíteni a webshop bérlésének indítását. Amennyiben most SHOPzoneX webshop bérlés csomagunkat megrendeli, úgy az első 3 hónap díjmentessé válik az Ön részére, így van ideje bőven webshopját felépíteni, termékekkel és tartalommal feltölteni, amiben természetesen segítünk.
A legtöbb weboldal, és webáruház tulajdonos nem sokat gondolkodik, vagy vesződik a domain név kiválasztásával, azonban online marketing és keresőoptimalizálás szempontjából nagyon fontos a helyes domain név megválasztása, illetve néhány tanácsot ez ügyben érdemes megfogadnia.
Az online piacra lépés során ez mindig egy örök dilemma marad, így Önnek sem lesz jobb a helyzete, ha nem olvassa el cikkünket, miként kell kiválasztani az ideális megoldást Önmagának..
A landoló oldalak tulajdonképpen a jól felépített és elkészített online marketing kampányok nélkülözhetetlen alkotóelemei közé tartoznak. A weboldalára látogatók a internetes keresőben megadott kulcszó alapján, a találati listán a releváns tartalomra kattintva kerülnek a landoló oldalra, ami tulajdonképpen a weboldal egyik tartalmi aloldala. 
Sokszor lehet olvasni és hallani a sikerdíjas keresőoptimalizálásról, amelyről azonban mint ügyfél, azaz megbízói oldalról általában keveset tudnak az illetékesek.
Ha Magyarországon Sopronban weboldal készítésről van szó, és Ön a Google keresőjéhez fordul a megfelelő szakember megtalálásában, akkor a találati eredmény lista nagyon hosszú. De itt nem minden arany, ami fénylik. Így akár mellé is nyúlhat!
Cégem már 1998.év óta van jelen a weboldal készítésben, így mint weboldal készítő is, elmondhatom, hogy régi motoros vagyok a szakmában. Így ha Ön is leendő weboldalával szeretne megjelenni az interneten, akkor keressen bizalommal. Sokan gondolkodnak még mindig úgy, hogy a weboldal készítés csak költség, így el lehet lenni nélküle. Ezt a kijelentést az tudja csak megtenni, aki valójában nincsen tisztában egy céges weboldal szükségességével, illetve azzal, hogy miért kell a cégnek a mai üzleti világban weboldallal rendelkeznie. Az első és egyik legfontosabb indok az, hogy egy vállalkozást weboldal nélkül a többség nem veszi komolyan. A mai gazdasági alapú világban szinte minden kommunikáció, információ kutatás az interneten, vagy az internet segítségével zajlik, így az a vállalkozás, aki nincsen fenn az interneten, az nem is létezik, így higgye el nekem, ha Ön vállalkozó (akár kicsi, akár nagyobb) és még nincsen weboldala, akkor ez minden egyes eltelt nappal potenciális ügyfelet, ennél fogva pedig meg nem termelt bevételt veszít el. Ez bizony tény.
Ha Magyarországon Sopronban weboldal készítésről van szó, és Ön a Google keresőjéhez fordul a megfelelő szakember megtalálásában, akkor a találati eredmény lista nagyon hosszú. De itt nem minden arany, ami fénylik. Így nyúlhat mellé!
© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.