Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

vasárnap, 29 január 2023 18:54

Miért előnyösebb szervert bérelni?

Írta
Értékelje a cikket
(0 értékelés)
Egy szerver bérlés ugyanolyan jelentős lépés egy vállalkozás életében, mint egy család életében az első lakáshoz való hozzájutás. Egy bérelt szerver olyan függetlenséget és lehetőségeket biztosít az erőforrásaival, amely elengedhetetlen az Ön cégének növekedéshez, illetve folyamatos fejlődéséhez.

 

a szerző hajas mihály

Egy kisebb, kezdő vállalkozás még megengedheti magának, hogy egy osztott webtárhelyen legyen jelen az interneten – egy komolyabb cég üzleti életében azonban elengedhetetlen, hogy komolyabb erőforrásokra gondoljon, így a szerver bérlés szolgáltatás igénybevétele lesz a legjobb megoldás ilyen esetben.

 

Mi is az a osztott webtárhely?

Osztott webtárhelynek nevezzük azt az opciót (általánosan elterjedt a Szolgáltatóknál), amikor egy szerveren nem csak az Ön weboldala, vagy webáruháza van elhelyezve, hanem sok más ügyfél weboldala és természetesen a webáruháza is. Így tulajdonképpen a szerver erőforrásai megoszlanak a rajtalévő előfizetők között. Ez akkor éppen nem előnyös Önnek, hogy ha az Ön weboldala, vagy éppen webáruháza nagyobb erőforrást igényelnek a szervertől, ilyen esetben az a weboldal terheli meg jobban a szerver működését, amely nagyobb erőforrás igénnyel fordult a szerver felé. Ilyen esetben gyakoriak a weboldalak, webáruházak betöltődésének lassulása. Nem túl hízelgő állapot! Tehát akár nem csak az Ön weboldala, hanem a szerveren lévő más előfizetők weboldalának betöltődésével is gondok adódhatnak.

 

Mikor fordulhat elő ilyen az Ön weboldalával, vagy webáruházával?

Bármikor, ha az Ön weboldala egy osztott webtárhelyen üzemel. Ebből előbb utóbb jellemzően technikai problémák szoktak megjelenni. Majd jön az elégtelenkedés az Ön részéről a szolgáltatója felé, a Szolgáltatója pedig egyszerűen felteszi a kezét, vagy hivatkozik az Általános Szerződési Feltételeire, amelyet Ön elfogadott, amikor megrendelte a szolgáltatást. Hosszútávon ez az állapot nem fenntartható, így amennyiben biztonságosabb szerver erőforrásokra vágyik, illetve nagyob látogatottsága van a weboldalának, webáruházának, akkor Önnek mindenképpen a szerver bérlés megoldás kínál megbízható megoldást, amelyet biztosítani tudunk az Ön számára.

 

De akkor mégis mikor kell Virtuális szerver bérlés, és mikor osztott webtárhely?

Természetesen Mi lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy Dedikált szervert béreljen tőlünk, de jelen cikkben a virtuális szerver bérlés szolgáltatásunkat kínáljuk Önnek, mint előnyösebb megoldás. Tehát amennyiben Ön arra törekszik, hogy a weboldala, vagy webáruháza stabilan, megbízhatóan, más weboldalaktól függetlenül üzemeljen, nagyobb látogatottság esetében ne történjenek szerver lassulások, illetve egyéb technikai anomáliák, akkor Önnek a virtuális szerver bérlés már abszolút kielégítő szolgáltatást tud biztosítani.

Természetesen, mivel egy emeltebb szintű szolgáltatásról beszélünk ebben az esetben, így a szolgáltatás díja is arányaiban magasabb, mint egy osztott webtárhelyen lévő szolgáltatás esetében. De cserébe megbízható rendelekezésreállást kap tőlünk.

 

 

Olvasás 136 alkalommal Utoljára módosítva ekkor: vasárnap, 29 január 2023 18:56

Szóljon hozzá

Győződjön meg róla, hogy minden szükséges információt megad, amelyet csillag (*) jelöl. HTML kód nem engedélyezett.

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.