Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

vasárnap, 09 október 2022 11:48

Ügyviteli rendszerek szerepe a kis- és középvállalkozásokban

Értékelje a cikket
(0 értékelés)
Bizonyára Ön sem biztos abban, hogy mikor van szüksége Ügyviteli rendszer bevezetésére a cégénél. Így érthető formában megpróbáljuk Önnek elmagyarázni, mikor jön el az ideje a bevezetésnek.

 

Hajas Mihály a cikk szerzője

 

Mik azok a ügyviteli rendszerek?

Az ügyviteli rendszer vagy ügyviteli program alatt olyan működésében egyszerűbbnek mondható, esetekben korlátozottabb funkcionalitásokkal bíró, relatíve kevesebb modulból álló, az adott cég folyamatait szoftveresen támogató megoldást értjük. Ezek az ügyviteli rendszerek általában a pénzügyi, számviteli, valamint a logisztikai területeket tudnak lefedni, de egyedi igények szerint általában bővíthetőek. Természetesen az ügyviteli felkészültsége a rendszer moduláris felépítésétől függ, így tulajdonképpen bármely vállalkozási területen alkalmazható, illetve egyedi fejlesztéssel módosítható.

 

Miért hasznos az ügyviteli rendszer?

Az ügyviteli rendszerek azok egyszerűsége miatt mind inkább kisebb cégek számára jelenthetnek célravezető megfelelő megoldást. Nagyobb vállalatok számára már komolyabb ERP ügyviteli rendszerek az ajánlottak, ez utóbbiak már működésben egy kicsit összetettebbek és sok esetben bonyolultnak tűnhetnek.

Ha az Ön vállalkozása egy kis- és középvállalkozásnak mondható, kevesebb alkalmazottai vannak (2-10 fő), illetve üzleti partnerei is vannak, valamint cégének üzleti folyamatai relatíve egyszerűbbek, akkor egy komolyabb és összetettebb ERP ügyviteli rendszer helyett figyelmébe tudjuk ajánlani az általunk fejlesztett CRM ügyviteli rendszerünket, amely moduláris felépítésű, tehát az Ön egyedi igényei alapján tovább tudjuk fejleszteni, amennyiben az alaprendszer nem fedné le az igényeit.

 

Miben különböznek egymástól az ügyviteli rendszerek?

Számtalan felhasználási területe van az ügyviteli rendszereknek, így már eleve ezen területek lefedésében is különböző kínálatok találhatóak meg a szolgáltatóknál. Alapvetően abban különböznek az ügyviteli rendszerek egymástól, hogy mely ügyviteli területre lett fejlesztve, illetve milyen tudásszintet biztosítanak akár az Ön számára is, hogy az igényeit a lehető legnagyobb mértékben kiszolgálja. Bár az esetek többségében az ügyviteli renszerek moduláris felépítésüek, de ez esetben sokat számít az is, hogy a kiegészítő modulok milyen mértékben tudják az Ön igényeit kielégíteni.

 

Milyen ügyviteli rendszerre van szükségem?

Azt, hogy Önnek milyen ügyviteli rendszerre van szüksége, így egzakt módon nem lehet meghatározni, így mindenképpen javasoljuk az Ön igényeinek felmérését, amelynek segítségével egy átfogó képet tudunk kapni az Ön vállalkozásáról és konkrét ajánlatot tudunk Önnek adni arra vonatkozóan, hogy az általunk fejlesztett ügyviteli rendszer milyen mértékben tud az Ön támogatására lenni, illetve milyen mértékben tudjuk az Önnek továbbfejleszteni.

Az általunk fejlesztett ügyviteli rendszerrel amelynek részleteit itt megtekintheti, Ön átláthatja cége, vállalkozása működési folyamatait, csökkentheti az adminisztrációs munkafolyamatokra szánt feldolgozási időt, valamint a rendszerből naprakész adatokat és információkat kaphat, amelyeknek tudatában megfelelő vezetői döntéseket hozhat. Nem utolsó sorban pedig az ügyviteli rendszerünk online formában az internet segítségével is elérhető, így tökéletesen alkalmas a "home office" formájában a használatra, illetve Ön is bárhonnan be tud lépni a rendszerbe, ellenőrizni a folyamatokat.

 

 

Ügyviteli rendszerek témája engem is érdekel így ajánlatot kérek egyedi ügyviteli rendszer bevezetésére

 

Szeretné az alap ügyviteli rendszerünket kipróbálni?

Az ügyviteli rendszerek kínálata szerteágazó, így sokféle verzió megtalálható a szolgáltatók kínálatában. Azonban Mi olyan ügyviteli rendszert tudunk Önnek kínálni, amelyre nem fog tudni nemet mondani és azonnal megrendeli. Szeretné megrendelés előtt megtekinteni, kipróbálni az alaprendszer működését?

Erre is lehetőséget biztosítunk Önnek. Hiszen az általunk fejlesztett ügyviteli rendszer úgy lett elkészítve, hogy bármely üzleti tevékenységre tökéletesen alkalmas már az alaprendszerünk is, amely rengeteg funkciót tartalmaz, mindezeket úgy, hogy öröm vele dolgozni, hiszen átlátható és könnyen kezelhető.

 

Szeretném most kipróbálni a CRM ügyviteli rendszert

Olvasás 1846 alkalommal Utoljára módosítva ekkor: vasárnap, 15 január 2023 19:36

Szóljon hozzá

Győződjön meg róla, hogy minden szükséges információt megad, amelyet csillag (*) jelöl. HTML kód nem engedélyezett.

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.