Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

vasárnap, 29 január 2023 18:44

Weboldal készítés Sopron és cégbemutató weboldal?

Írta
Értékelje a cikket
(0 értékelés)
Ha Magyarországon Sopronban weboldal készítésről van szó, és Ön a Google keresőjéhez fordul a megfelelő szakember megtalálásában, akkor a találati eredmény lista nagyon hosszú. De itt nem minden arany, ami fénylik. Így akár mellé is nyúlhat!

 

a szerző hajas mihály

 

Weboldal készítés Sopron?

Ön minden bizonnyal a weboldal készítés sopron kulcsszó alapján került a weboldalunkra, tehát szeretne egy egyedi weboldalt készíttetni. Mire gondol ilyenkor Ön, amikor arra van szüksége, hogy egy soproni céget bízzon meg a weboldala elkészítésével? Az első 2 fő gondolata az lesz, ami másnak is ilyenkor, ha weboldal készítésben gondolkodik.

  • Legyen olcsó
  • Legyen gyors

 

Ha röviden és egy mondatban kellene válaszolnom Önnek, akkor egyszerűen annyit mondanék: "....badarság, csak ezen 2 fő igénye alapján ne vágjon bele a weboldal készítő megtalálásába, mert csak bosszúság és vesződség lesz vele. Az ezzel foglalkozó szakemberek, szolgáltatók részéről ez egy elbaltázott konstrukció" De miért is szajkózom mindig ezt az ügyfeleknek, akik megkeresnek honlapkészítés ügyében?

 

Egy weboldal készítés Sopronban sem drágább, mint az ország többi nagy városaiban, és egy weboldal, honlap készítésének folyamata nem bakfitty, nem lehet csak úgy el bagatelizálni, ez komoly kreatív gondolkodást, fejlesztői tapasztalatot és nem utolsó sorban online marketing gyakorlatot igényel, még minimum szinten is, főleg abban az esetben, ha a weboldal készítéshez tartozó további fontos kiegészítő szolgáltatásokat is 1 személyben tudja Önnek biztosítani valaki. Az ECOfield TECH esetében ez pontosan így van, ezt kevés weboldal készítő mondhatja el, hogy ért a weboldal készítéshez, az online marketinghez, rendelkezik a technikai háttérrel, ami egy weboldal kiszolgálásához szükséges. Ezek a úgynevezett skillek még önmagukban is komoly felkészültséget igényelnek szakmai szinten. Ezt azért kell tudnia, mert egy weboldal elkészítése nem egyenlő és még csak nem is hasonló, mint egy szövegszerkesztővel megírt levél, annak ellenére, hogy sokan vannak vele úgy, hogy bizony ez utóbbi is fejtörést okoz, mármint a hogyan része.

Szóval fentiek ellenére akár soproni céget választ végül a weboldala elkészítésének megvalósításához, akár más városban tevékenykedőt, fontos tudnia, hogy ha Ön komoly céges weboldalt szeretne, akkor bizony az a legtöbb esetben kemény magyar forintokba kerül, esetünkben a weboldal készítés szolgáltatásunkról kaphat további információkat is.

 

Weboldal készítés megfizethető áron Sopronban?

Magyarországon rengeteg olyan többnyire kis cég, vállalkozó van, akik olcsón elkészítenek honlapokat, weboldalakat. Mit jelent az olcsóság? Ez esetben hozzávetőlegesen 70-90.000 Ft nagyságrendet, de szoktam látni még olcsóbb ajánlatokat is 40.000 Ft körül. Ha Ön az ilyen ajánlatokról elhiszi, hogy Önnek egy komoly weboldala lesz, ami úgy üzemel, ahogyan azt megálmodta, akkor ki kell ábránduljon ebből, mert ez még a mesében sem állná meg a helyét. Aki ilyen árakon árulja a fentiekben általam felsorolt tudásait, akkor az nem szakember, nincsen tisztában a szakmával, kvázi kókler. Az ilyen megbízások kudarccal végződnek a vállalkozó és az Ön részéről is. Ön pedig csalódottan kezdhet mindent előlről. Sopronban és környékén, így egész Győr-Moson-Sopron Megyében is találhatóak ilyen vállalkozások, akik olcsóságra törekednek és ezzel próbálnak ügyfeleket megszerezni. Nem is ragozom, hogy ez általában hogyan folytatódik.

Így bátram ajánlom az ECOfield TECH részéről magamat, hiszen jó magam, több mint 25 éve vagyok a webfejlesztői pályán, és elmondhatom, hogy azon ritka fejlesztők-programozók közé tartozom, aki egy személyben ért a webfejlesztéshez, weboldalak készítéséhez, a kreatív részhez, és nem utolsó sorban az online marketing területeihez, így ezen belül a keresőoptimalizáláshoz is. Szóval mind ahhoz, ami Önnek szükséges egy értéknövelt internetes jelenléthet a weboldalával. Nem mindenki tudja ezt Önnek egyszemélyben adni, hiszen a legtöbb vállalkozó, aki ezen a területen tevékenykedik, az csak az egyik területhez ért, a másikhoz azonban nem. Ezzel csak tényt szerettem volna közölni, és remélem nem érzi ezt nagyképűségnek.

 

Weboldal készítésben mik a buktatók?

 

A weboldal készítésnek rengeteg buktatója van, még nálunk itt Sopronban is, ezért oda kell figyelni mindenre. Ezt nehéz lenne teljes egészében felsorolni, és ennek a cikknek nem is ez a mondanivalója. Azonban említés szintjén mégis tudnia kell Önnek az alapvető buktatókat, amelyek: 

  • Az Ön által megbízott szakember nem rendelkezik megfelelő technikai kiszolgáló háttérrel, infrastruktúrával! Nálunk viszont mindez meg van!
  • Olcsó és jónak hangzó ígéretek és vállalások a vállalkozó részéről. Nálunk, sem olcsóságot, sem pedig ígéreteket nem kap! Tényeket közlünk.
  • Sok weboldal készítő a teljes színvonal hiányával küzd, még Sopronban és környékén is.Nálunk ilyen lezserséget nem engedhetek meg!
  • Elkészül az Ön weboldala és a készítője eltűnik, sajnos még mindig sok ilyet hallunk. Nálunk ez nem fordulhat elő, ezért is csinálom már több mint 25 éve.
  • Az olcsóság révén Ön egy összecsapott weboldalt kap. Nálunk ez nem fordulhat elő, a maximalizmusom és az ECOfield TECH név kötelez.
  • A hekkerek részéről hamar megtaláható és feltörhető weboldal. Nálunk ez nem fordulhat elő, hiszen munkatársaim a háttérben felügyelnek mindent.

Lehetne még a felsorolást folytatni, de itt elsősorban csak a felvezetés volt a cél, az, hogy tényekkel alátámasszam Önnek, miért nem szabad az olcsó weboldal készítésbe belemennie. A weboldal készítésre úgy kell tekintenie, mint egyfajta befektetésre, ami hosszútávon profitot kell, hogy termeljen Önnek.

 

 Weboldal készítés esetén hogyan dolgozunk Mi itt Sopronban?

 

 

Konzultáció a weboldal készítésről

Elsőkörben leülünk és együtt átbeszéljük az Ön igényeit, vagy nagyobb földrajzi távolság esetén telefonon, vagy online tárgyalunk, nem Ön az első, akivel távolról kommunikálunk. Ez nem okoz semmilyen problémát, rendelkezésre áll a technika a távolság leküzdéséhez. Természetesen lehetséges személyesen találkoznunk, ami 2 helyszín megválasztásával történik, vagy az Ön által meghatározott helyen, vagy pedig Sopron az ideális helyszín a konzultáció lefolytatására. De a személyes találkozó akkor válik relevánssá, amikor Ön minket kér fel arra, hogy a weboldala elkészítésében a segítségére legyünk.

Természetesen online is lehetőséget biztosítunk arra, hogy a kezdeti megbeszélést megvalósítsuk, így nem szükséges így Önnek külön Sopronba leutaznia. Ezt követően a kapott információk alapján a munkatársaimmal feldolgozzuk a megbeszélteket, majd ezt követően elkészítjük Önnek az ajánlatunkat. Ajánlatunk elfogadását követően a fejlesztési munkát egy további konzultációval kezdjük meg. Megvizsgáljuk az Ön üzleti céljait, megbeszéljük a vállalkozása célcsoportját, kvázi potenciális ügyfélkörét, valamint az Ön által kínált szolgáltatásait, tevékenységét.

 

Weboldal fejlesztésének előkészítése

Dokumentációban összefoglaljuk a megbeszéltek alapján, mit hogyan, illetve milyen határidőkkel fogunk elvégezni, illetve azt, hogy Ön miként fogja tudni segíteni a munkánkat további információkkal.

 

Weboldal dizájn megtervezés

Az összefoglaló dokumentáció jóváhagyása után látvány tervet készítünk Önnek a kapott specifikációk alapján, majd a látványterv elfogadását követően kezdjük meg a weboldal elkészítését.

 

Fejlesztés, mint kivitelezés

A fentiek alapján megkezdjük a weboldal elkészítését. Beállítjuk a weboldal stabil hátterét, kialakítjuk a navigációs menürendszert, és a tartalmi oldalakat. Megszerkesztjük és feltöltjük az Öntől kapott, vagy egyéb csatornákon beszerzett képi és szöveges tartalmakat, elvégezzük a szükséges beállításokat. Illetve, ebben a szakaszban végezzük el a weboldal keresőoptimalizálását is (on-site SEO), ha ezt Ön igényelte tőlünk. Mint tudjuk keresőoptimalizálás nélkül nem fogja tudni elérni a potenciális vevőit, leendő ügyfeleit.

 

Weboldal tesztelése és átadása

Az elkészült weboldalt, Ön és munkatársai letesztelik, kisebb korrekciós munkákat elvégezzük. Ha ebben a fázisban minden jól sikerült, akkor az Ön jóváhagyása után elérhetővé tesszük a weboldalát a publikum részére. További szükséges technikai és SEO beállításokat végzünk el, hogy a weboldal elkészítését követően az adminisztrátori felület is elérhető legyen az Ön számára.

 

Hogyan tovább a weboldal elkészítése után?

Mivel az üzleti kapcsolatunk nem szakad meg a weboldal elkészítését követően, így a továbbiakban is a weboldal átadását követően az Ön segítségére leszünk, legyen az bármilyen igény a weboldalával kapcsolatban, legtöbb esetben ügyfeleink a weboldal technikai és tartalmi felügyeletét is ránk bízzák, hiszen így a költségek tekintetében jóval gazdaságosabb, mint egy saját munkatársát ezzel a munkával leterhelni.

Nem létezik weboldal készítés a hozzákapcsolódó szolgáltatások utánkövetése és technikai felügyelet nélkül. Természetesen amennyiben Önnek erre szüksége van, hiszen akár erre más szakembere is lehet, akkor ebben nincsen szerepkörünk. Azonban, ha igényli akkor teljeskörű technikai támogatást kaphat az elkészült weboldala problémamentes technikai üzemeltetéséhez.

 

 

De miért is kell minderre odafigyelnie?

A jól átgondolt stratégiai elemek, a megfelelően megírt weboldal tartalom, a kiemelkedő minőségű online marketing szakértői tanácsadás és a professzionális és letisztult webfejlesztés, mind a soproni ECOfield TECH cégre jellemző, próbáljon ki minket és látni fogja a különbséget az üres frázisok és a tények között.

 

 Weboldal készítés Sopron - ECOfield TECH a soproni webfejlesztő cég

 

Szeretné, ha egy soproni fejlesztő cég adna Önnek ajánlatot?

 

Weboldal készítés Sopron, inkább én is ajánlatot kérek

 

 

Olvasás 138 alkalommal Utoljára módosítva ekkor: vasárnap, 29 január 2023 18:46

Szóljon hozzá

Győződjön meg róla, hogy minden szükséges információt megad, amelyet csillag (*) jelöl. HTML kód nem engedélyezett.

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.