Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

vasárnap, 23 október 2022 17:39

Weboldal készítő, aki az Ön specialistája is lehet, döntsön jól!

Értékelje a cikket
(0 értékelés)
Cégem már 1998.év óta van jelen a weboldal készítésben, így mint weboldal készítő is, elmondhatom, hogy régi motoros vagyok a szakmában. Így ha Ön is leendő weboldalával szeretne megjelenni az interneten, akkor keressen bizalommal. Sokan gondolkodnak még mindig úgy, hogy a weboldal készítés csak költség, így el lehet lenni nélküle. Ezt a kijelentést az tudja csak megtenni, aki valójában nincsen tisztában egy céges weboldal szükségességével, illetve azzal, hogy miért kell a cégnek a mai üzleti világban weboldallal rendelkeznie. Az első és egyik legfontosabb indok az, hogy egy vállalkozást weboldal nélkül a többség nem veszi komolyan. A mai gazdasági alapú világban szinte minden kommunikáció, információ kutatás az interneten, vagy az internet segítségével zajlik, így az a vállalkozás, aki nincsen fenn az interneten, az nem is létezik, így higgye el nekem, ha Ön vállalkozó (akár kicsi, akár nagyobb) és még nincsen weboldala, akkor ez minden egyes eltelt nappal potenciális ügyfelet, ennél fogva pedig meg nem termelt bevételt veszít el. Ez bizony tény.

 

Több olyan szolgáltatást is lehet találni az interneten, ahol ingyenes formában, vagy fizetős szolgáltatásként Ön saját maga elkészítheti a weboldalát. Ez a megoldás egy nagyon szűk rétegnek tud valódi értékes szolgáltatás lenni, hiszen a weboldalkészítéshez szükség van tudásra, hozzáértéshez, ez enélkül nem tud működni, mint ahogyan autót sem tud mindenki szerelni. Ha Ön olyan weboldalt szeretne, amely valódi értékeket hordoz a cége javára, akkor mindenképpen szakembert bíz meg.

 

Önnek éppen ezért a fentiek figyelembe vételével tudnia kell, hogy a leendő weboldala a vállalkozásának egyik kulcsszereplője. Ha az Ön weboldala nem tölti be a megfelelő funkcióját az interneten, akkor teljesen mindegy, hogy Önnek van-e weboldala, vagy nincsen. Éppen ezért Önnek már az elején, azaz a weboldal készítés elején már tudnia kell, hogy:

 

Mi a weboldal célja?

Sok féle sallang választ lehet erre adni, de semmiképpen sem helyes, ha Ön azért készíttet egy céges weboldalt, hogy LEGYEN, ennél fogva, hogy az érdeklődők több információt tudjanak meg az Ön vállalkozásáról. Első körben egy érdeklődőt nem az érdekli, hogy kicsoda is a vállalkozó, vagy ki a cég? Nem!

Az érdeklődő első körben választ, vagy megoldást szeretne kapni a problémájára, hiszen az érdeklődő azért keresgél a neten, mert információra van szüksége egy adott problémájával kapcsolatban, majd ha megtalálta a megfelelő választ, lehetőséget a problémájára, akkor a következő lépésben fog elkezdeni érdeklődni, hogy aha...aha....na ki az aki emögött a válasz, vagy megoldás mögött van?

Tehát mint írtam, Önnek tudnia kell, hogy a weboldala milyen célt fog teljesíteni. Ha lesarkítjuk a választ, akkor egyszerűen azt lehet mondani, hogy közvetlenül, vagy közvetetten további bevételt szeretne termelni a vállalkozása számára, hiszen vélhetően közvetve, vagy közvetlenül a bevételtermelés a célja a leendő weboldalának. Ehhez bizonyos céleszközöket kell bevetni, de az már egy másik történet, azaz a Keresőoptimalizálás igénybevétele.

 

Miért Én, mint weboldal készítő?

Ha Ön már elszánta magát és weboldal készíttetésében gondolkodik, akkorm már csak 1 kérdésre kell önmagában a választ tisztázni, azaz, hogy kivel készítteti el a céges weboldalát. Ebben örömmel segítek Önnek, hiszen rendelkezésemre áll a teljes szükséges technikai háttér, hogy az Ön részére minden szükséges szolgáltatást munkatársaim segítségével megadjak egy kézből, hogy Ön elégedett ügyfelem lehessen. Ami előnyömre szolgál a konkurens weboldal készítőkkel szemben, az-az, hogy weboldal készítésben további jelentős tudást birtoklok az online marketing területén és ebben kiemelve  keresőoptimalizálást, szövegkészítést-szövegírást és nem utolsó sorban weboldal elemzést. Tehát minden olyan fontosabb szolgáltatást meg kap tőlem egy kézből, ami szükséges az Ön üzleti sikereihez. Más szolgáltatóknál ez nem jár kéz a kézben.

 

Weboldalkészítés árak? Kérjen Ön is most inkább árajánlatot!

 

 

Weboldalkészítés ár az ECOfield TECH esetében az Ön igényein múlik

 

 

 

Mennyibe kerül egy új weboldal 2023 -ben Magyarországon?

 

Ön nincsen könnyű helyzetben, hiszen ma Magyarországon rendkívül változatos weboldalkészítés árakkal találkozhat Ön, ahány weboldal készítéssel foglalkozó cég, annyi féle ajánlat. Rengeteg a honlapkészítéssel, weboldalkészítéssel foglalkozó cég a magyar piacon és rendkívül nehéz dolga van Önnek akkor, ha meg akarja találni a minden tekintetben megfelelő webfejlesztő szakembert és emellé a megfelelő ár-érték arányú szolgáltatást is.

Én Önnek azonban a keresgélés helyett azt javaslom, hogy kérjen tőlem árajánlatot a weboldala elkészítéséhez és meglátja, hogy ár-érték és a kínált szolgáltatásaim arányában jobb lehetőséget nem fog találni. Mert egyszerűen nem létezik.

 

Weboldalkészítés árak? Kérjen Ön is most inkább árajánlatot!

Olvasás 1344 alkalommal Utoljára módosítva ekkor: vasárnap, 22 január 2023 17:39

Szóljon hozzá

Győződjön meg róla, hogy minden szükséges információt megad, amelyet csillag (*) jelöl. HTML kód nem engedélyezett.

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.