Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Felhasználási feltételek

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az ECOfield.hu weboldal tartalmi információi felhasználhatóak kizárólag a forrás megjelölésével. A weboldal eredeti tartalma, illetve oldalaihoz tartozó bármely alkotóelem (kép, hang, szöveg, videofilm, animáció, bármi egyéb) csak az ECOfield.hu előzetes, írásbeli engedélyével használható fel.

A másodközlésnek egyértelműen meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. Az ECOfield.hu engedélye nélkül a weboldalhoz tartozó oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is értve) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

 

 

Felhasználási feltételek részletezése

 

Az ECOfield.hu előzetes írásos engedélye nélkül a weboldal tartalmi elemei nem helyezhetők el semmilyen nyilvános, vagy zárt adatbázisban. A weboldal tartalmi, valamint formai alkotóelemei közlési engedély birtokában sem változtathatóak meg és nem használhatóak fel az ECOfield.hu weboldal tartalmától eltérő célra.
A weboldal tartalmának szerzői joga a ECOfield.hu tulajdonosát illeti meg, kivételt képez az az eset, amennyiben egy konkrét tartalomban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb más közlés történik - értelemszerűen akkor annak megfelelően kel eljárni.


A szolgáltatásokról szóló referenciák (linkek) feltüntethetőek más online szolgáltatásokban is. A ECOfield.hu fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést: kattintson ide

Az ECOfield.hu felhívja a figyelmet, hogy a weboldalon megjelentetett információk nem teljeskörűek, nem minden esetben kerülnek folyamatosan aktualizálásra. Ez érvényes minden olyan hivatkozásra (linkre) is, amelyekre ez az adott oldal közvetlenül vagy közvetve hivatkozhat. Az ECOfield.hu weboldalán megjelent információkért, dokumentumokért, a konkrét közvetett vagy közvetlen károkért, amelyek az oldalon hozzáférhető információk vagy dokumentációk kapcsán jöttek létre, sem kártérítési, sem egyéb felelőséget nem vállal.

Az ECOfield.hu weboldalán keresztül elért oldalak tartalmáért az ECOfield.hu nem felel.

Az ECOfield.hu fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa a weboldalán megjelentetett információkat.

A weboldallal, annak tartalmával, illetve az ECOfield.hu által koordinált programokkal kapcsolatban kérem, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

....

 

Nyilatkozat

Az ECOfield.hu szerverein elérhető szolgáltatások igénybevételével, vagy bármely oldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt felhasználási feltételek egészét. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a felhasználási feltételek egészével, ne nyissa meg a weboldalunkat, illetve ne böngéssze oldalainkat!

Információk:
Az ECOfield.hu minden észszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy az ECOfield.hu internetes weblapján közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, az ECOfield.hu semmilyen módon nem vállal szavatosságot az ECOfield.hu weboldalain keresztül nyújtott információkért, ezen felül fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor a weboldalon változtatásokat, javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben, átalakítsa megszüntesse. Az ECOfield.hu nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért sem. 

A ECOfield.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Az ECOfield.hu nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az azon található bármily információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért, illetve felmerült kárért.

Az ECOfield.hu nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, esetleg a megjelent adatok harmadik fél által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, valamint amelyek az információ esetleges továbbítási késedelméből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, illetve egyéb más hasonló okból származnak.

Az ECOfield.hu weboldalának bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat az ECOfield.hu -nak elfogadja, hogy az ECOfield.hu -nak korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint az ECOfield.hu az ilyen jellegű információt szabadon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen megszerzett információt nyilvánosnak, ennélfogva ellenérték nélkülinek kell tekinteni.

 

A személyes adatok védelme:

Az ECOfield.hu megfelelő mértékű elővigyázatossági intézkedéseket hoz létre annak érdekében, hogy megőrizze a személyes adatok biztonságát. Szükséges mértékben és formában elektronikus eljárásokat alkalmazunk a begyűjtött információk védelmére. Adatvédelmi irányelveinket ide kattintva elolvashatja.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az ECOfield.hu weboldalairól más és egyéb szervezetek Web-oldalára is elnavigálhat. Az ott közölt adatok tartalmáért, azok helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért az ECOfield.hu semmilyen formában nem vállal felelősséget. Ennél fogva azt javasoljuk, hogy az egyéb szervezetek weboldalainak használata esetén győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.


Az ECOfield.hu fenntarja a jogot arra, hogy jelen Nyilatkozatot saját belátása szerint megváltoztassa, vagy megszüntesse a weboldalon. Amennyiben olyan irányú döntés születik, hogy a jelen Nyilatkozatot megváltoztatjuk vagy módosítjuk azt a weboldalunkon itt közzé tesszük.

 

 

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.