Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Néhány kattintással fizethet

Kártyás és PayPal online fizetés

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egyszerűbben és biztonságosan fizethet nálunk az ECOfield.hu weboldalán, csupán az e-mail címe használatával. Nem kell minden fizetésnél beírnia kártyaadatait. Amennyiben rendelkezik PayPal fiókkal, akkor a lentebbi utasításokat követve teljesítheti kifizetését.

PayPal online fizetési mód menete


PayPal online fizetésA PayPal online fizetési lehetőségnek alapvetően nálunk két módja használható. Alapértelmezésben amikor Ön díjbekérőt kap tőlünk, akkor a díjbekérőn lévő PayPal kifizetés gombra kattintva tudja elindítani a kifizetést, illetve ugyanezt a metódust követve tud fizetni, ha belép az online ügyfélpapun és ott díjbekérőt kiválasztva indítja el a fizetést.

A másik esetben, ha Ön fejből tudja a díjbekérőnknek, vagy számlánknak a sorszámát, akkor arra hivatkozva azonnali kifizetést tud indítani a PayPal rendszerén keresztül online. A kifizetéskori jogosult e-mail címet a jobb oldali képen láthatja. Amennyiben felkészült az azonnali PayPal online fizetésre, akkor a lentebbi kifizetés azonnali indítása gombra kattintva el tudja indítani a fizetési folymatot. A kattintást követően a követkető adatbeviteli oldal jelenik meg, amelyet a jobb oldali, illetve lentebbi képen (mobil telefon esetében) is lát. A leírás mezőben adja meg a díjbekérőnk, vagy a számlánk sorszámát, adja meg a fizetendő összeg értékét és kattintson a Folytatás gombra. Ezt követően kövesse az utasításokat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy PayPal online fizetés használata során felmerült költségek Önt terhelik.© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.