Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Egy webáruház, vagy weboldal látogatottságát ma már több technikai módszerrel lehet vizsgálni, a szabványoknak megfelelően és alaposan elvégzett keresőoptimalizált webáruház, vagy weboldal szerkezet kialakítása alapkövetelménynek számít.

E-Kereskedelem kérdések/válaszok

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egy webáruház sikerességét, és a hatékonyságán keresztül elért eredményességet relatíve könnyű ellenőrizni és figyelemmel kísérni, hiszen alapesetben csak 2 paramétert kell csupán folyamatosan Önnek kielemeznie: egyrészről - mint általában a weboldalak, vagy a webáruházak esetében - mérni kell a látogatottságot, azaz a potenciális vevők megtalálják-e az Ön weboldalát, vagy webáruházát, másodsorban pedig folyamatosan Önnek mérnie kell, hogy a webáruházába érkező látogatók közül hányan vásárolnak terméket, vagy szolgáltatást a webáruházában. Ezt az utóbbi fogalmat hívjuk konverziónak, és Magyarországon a webáruházak átlagban 1-2,5% körüli konverzióval, és eredményességgel tudnak dolgozni. Minél nagyobb ez a százalékos konverziós érték, annál hatékonyabb tud lenni az Ön webáruháza, weboldala.

 

Ha a webáruházban vannak már látogatók, az már Önnek fél siker, a potenciális Vevő megtalálta Önt, sőt kattintgatott a webáruházában. Ebben az esetben már csak arra kell koncentrálnia, hogy a potenciális Vevő minél könnyebben megtalálja az igényeinek megfelelő terméket és lehetőleg egyszerűen, gyorsan biztonságosan meg tudja vásárolni azt.

E-Kereskedelem kérdések és válaszok

 

Egy webáruház készítés, webáruház bérlés, webáruház készíttetés, webáruház üzemelés során Önben számos kérdés merülhet fel, amelyekre nem biztos, hogy tudja a választ, illetve nem biztos, hogy az interneten talál információt a kérdéseivel kapcsolatban. Azonban az biztos, hogy MI igyekszünk megválaszolni az általánosságban felmerülő kérdésekre és problémákra a válaszokat, illetve megoldásokat. Weboldalunk ide kapcsolódó oldala ebben szeretne Önnek segíteni. 

Számos kérdést tudunk Önnek megválaszolni, amely válaszok segítenek Önnek eligazodni az e-kereskedelem világában. Ezek megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra.


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.