Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

A jelen licencszerződés (Licencszerződés) jogi megállapodást hoz létre a vonatkozó árajánlatban szereplő, vagy az ECOfield szoftverterméket internetes linken vagy weboldalon keresztül elérő személy, társaság vagy vállalat (Végfelhasználó vagy Ön), valamint Hajas Mihály e.v. (Engedélyező vagy ECOfield) között, az árajánlatban meghatározott, vagy a jelen feltételeket tartalmazó szoftver termék (Szoftver) vonatkozásában, amely magában foglalja a számítógépes szoftvert, a hozzá biztosított adatokat, a vonatkozó adathordozót, nyomtatott anyagokat és elektronikus dokumentációt (Dokumentáció).

Végfelhasználói licensz szerződés

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ön mint ügyfelünk, (továbbiakban: végfelhasználó) - végfelhasználóként csak a lentebb olvasható szerződés feltételei szerint használhatja a szoftverünket, legyen az egyedileg az Ön számára készített szoftver, vagy a szolgáltatásaink kínálatából az Ön által bérlésre kiválasztott szoftver, mint szolgáltatási csomag . A szoftver bármely számítógépen történő használatával Ön beleegyezik jelen feltételeinkbe. Ha nem fogadja el a jelen szerződési feltételeket, akkor a szoftvert egy számítógépen sem használhatja  semmilyen formában.

 

 

Végfelhasználói licencszerződés

 

>>> FONTOS - KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA EL! <<<

 

 

 

1. Az Ön mint végfelhasználó által használt szoftver - továbbiakban szoftver - használatára az alábbi feltételek érvényesek. A szoftver használatával elfogadja a szerződésünk feltételeit.

2. A szoftver a szerzői jog és nemzetközi szerzői jogi egyezmények, valamint egyéb, a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályok és nemzetközi egyezmények védelme alatt álló szellemi alkotás. A jelen licencszerződésünk elfogadásával a szoftver használatát engedélyezzük, de annak tulajdonát nem ruházzuk át Önre, tehát a szoftver továbbra is a tulajdonunkban marad.

3. Amennyiben Ön a szoftver úgynevezett shareware változatát használja (ezek azok az esetek, amikor Ön pl. tesztelésre, próbára regisztrál weboldalunkon a választott szoftver csomag tekintetében), akkor az azt jelenti, hogy a telepítéstől számítva 30 nap áll az Ön (mint felhasználó) rendelkezésére annak érdekében, hogy eldöntse a továbbiakban is használni szeretné-e a szoftvert, vagy nem. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné használni, a szoftvert el kell azt távolítania a számítógépéről, vagy megszűnik az előfizetése a szoftver használatára és ezt követően rendszereinkben megszűnik a szoftver hazsnálatának lehetősége.

4. Ha továbbra is használni szeretné a szoftverünket, akkor ismét regisztráltatni, vagy elő kell fizetni nálunk a szoftver hazsnálatára. Bizonyos esetekben külön akciókat hirdetünk meg új ügyfeleink részére, így értelemszerűen ilyen esetben az akcióban meghatározott időtartam számít shareware időszaknak.

5. A próba verzióban többnyire minden funkció működik, és kipróbálható. Kivételt képeznek az olyan korlátozások, amelyek a szoftver működését, rendszereink biztonságát érintik. Azonban a szoftver kipróbálhatóságát nem befolyásolják ezen esetek.


6. A szoftvert a megvásárolt licenszek számának megfelelő mennyiségben és formában szabad használni az Ön számítógépén, függetlenül attól, hogy maga a szoftver direktbe az Ön számítógépére van telepítve, vagy az valamely szerverünkön elérhető az Ön számára.

7. A licenszhez kapcsolódó regisztrációs kulcsot továbbadni nem lehet semmilyen formában, illetve nem ruházható át harmadik fél részére, azt kizárólag a kulcsban feltüntetett felhasználó gépén, vagy szervereinken keresztül lehet hazsnálni. A licenc kulcs továbbadása szerzői jogok megsértésének számít.

8. A jelen licencsz szerződés elfogadásával és a sziftver vételár, vagy bérleti díjának kifizetésével a szoftver használatát a licenckulcs érvényességéig, vagy az általunk a licencben meghatározott időtartamig engedélyezzük. A licenckulcs a vásárlástól számított 1 évig, vagy az egyedi licensz szerződésben meghatározott ideig, szoftver bérlet esetében a bérlési feltételekben meghatározott időtartamig biztosít jogosultságot a szoftver használatára és annak díjmentes frissítésére.

9. A vásárolt szoftver frissítési díja éves alapú, a teljes szoftverlicenc ár 12%-a, ezért a vevő 1 évig jogosult a megvásárolt szoftver legfrissebb verzióinak használatára.

10. Szoftver bérlése esetén, a bérlő, mint a szoftver használója ingyenesen jogosult a frissítésekre, bármi nemű külön díj megfizetése nélkül.

11. Szoftver frissítés (szoftverkövetés) megvásárlása nem kötelező és semmilyen módon nem korlátozza a felhasználót az addig megszerzett szoftver használatában.

12. Az árváltoztatás jogát fentartjuk.

13. A telefonos, online plattformunkon és e-mail alapú szoftver támogatás az általunk jelzett időtartamig  díjmentes. Ezen idő lejárta után az újabb szoftver verziókhoz kedvezményes díjon juthat hozzá, amely további 1 évre, vagy meghatározott időtartamra hosszabbítja meg a szoftverkövetési és támogatási időszakot. Szoftver bérlés esetén minden esetben a bérlési feltételekben megadottak az irányadóak a hosszabbítás esetére.

Licenc kategóriák ide kattintva megtekinthetőek

 

Garancia vállalás

14. Szoftvereinkre a nemzetközi kereskedelemben szokásos korlátozott garancia vállalást biztosítunk, amelynek feltételei a következők:

* Garanciát vállalunk arra, hogy a szoftverünk az alapvetően a felhasználói leírásnak megfelelően fog működni.

* Nem vállalunk felelősséget a sziftverrel kezelt adatok esetleges meghibásodásáért, vagy elvesztéséért, és egyéb olyan kárért (ideértve az üzleti haszon elmaradása, az üzleti tevékenység félbeszakadása, üzleti információk elvesztése káreseteit) amely ezen szoftver használatából, vagy annak nem használatából ered.

* A garanciális szoftverjavítást kizárólag az ECOfield TECH munkatársai végzik!

14. 1. Garanciavállalásunk az Ön kizárólagos jogorvoslati lehetősége amely maximálisan az alábbiakra terjed ki:

14.1.1. A befizetett vételár, vagy bérleti díj visszatérítése.

14.1.2. A garancia alapján az Önnek kiállított számlával együtt a szoftver javítása, vagy annak cseréje.

14.2. A garancia érvényét veszti, amennyiben a szoftvertermék hibája balesetből, elemi kárból vagy nem rendeltetésszerű, illetve nem az előírásoknak megfelelő használatból keletkezik.

 

Egyéb jogok és korlátozások

15. A nem regisztrált szoftver verziót a kipróbálási idő letelte után tovább nem használhatja, illetve nem tudja használni. A szoftver licence és a garanciavállalás is a regisztráció után, vagy a szoftver szolgáltatásként történő megrendelése és díjfizetését követően lép életbe.

16. A szoftvert kizárólag abban az esetben adhatja tovább har,adik fél részére, ha a szoftverrel együtt a jelen szerződési feltételeket is átadja, és felhívja a hamradik fél figyelmét arra, hogy a program kizárólag a szerződésünkben foglaltak alapján használható. Az átruházás elengedhetetlen feltétele még, hogy Önnek értesíteni kell minket ezen szándékáról, mivel a regisztrált verzióban feltüntetésre kerül a felhasználó neve.

 


A szoftver fejlesztője és tulajdonosa

Hajas Mihály
Cím: 9400 Sopron, S. Horváth J. u. 23.
Tel.: +(36) 20 339-2360
Web: www.ecofield.hu
E-mail: hello (kukac) ecofield.hu
Bank: Takarékbank
Bankszámlaszám: 59500368-15309996
IBAN: HU55 5950 0368 1530 9996 0000 0000


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.