Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Távoli segítségnyújtás

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Sok esetben előfordulhat Önnel, hogy szolgáltatásaink beállításait, (pl. weboldal adminisztráció, webáruház adminisztráció, vállalat irányítási rendszerének adminisztrációja) hatékonyabban és kényelmesebben tudja beállítani, kezelni, ha Ön a saját számítógépe előtt ül, mi pedig rácsatlakozva a számítógépére megmutatjuk Önnek a különböző lépéseket.

Hat feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy távolról be tudjunk jelentkezni az Ön számítógépére / laptopjára, ezek nélkül nem tudunk távolról segíteni Önnek. Ha Önnek már a távsegítség program (AnyDesk) már telepítve van a számítógépén, azaz már korábban telepítésre került, akkor a lenti folyamatokat kezdje a 4. pontnál, illetve a 3/F pontnál, azaz indítsa el a programot a számítógépén.

 


A fenti videóbejátszásra kattintva a program letöltésének és telepítésének az útmutatóját tekintheti meg (angol nyelvű), de különösebb nyelvismeretet nem igényel.

 

Hogyan telepítsem a saját számítógépemre vagy laptopomra a távsegítség programot?

 

1. Legyen bekapcsolva a számítógépe vagy a laptopja. 

2. Legyen működő internet kapcsolata, amit a számítógépe vagy laptopja is elér, azaz aktív az internet kapcsolat rajta. 

3. Fel kell telepítenie a saját számítógépére az általunk javasolt és általunk is használt távsegítség programot (a program neve: AnyDesk). Ezt a folyamatot csak egyszer kell elvégeznie, így a későbbi segítség igénylése alkalmával már csak el kell indítania a programot.

4. El kell indítani a távsegítség programot (AnyDesk).

5. Munkatársunk részére meg kell adnia az Ön egyedi azonosító számát vagy nevét, amit a program ki ír az Ön részére. Ez mutatja a 3/G pont fotója is.

6. Engedélyeznie kell, hogy munkatársunk kapcsolódhasson az Ön számítógépéhez / laptopjához.  Ez mutatja a 3/H pont fotója is.

 

 

 

1. TÖLTSE LE AZ ANYDESK TÁVSEGÍTSÉG PROGRAMOT

 

letoltom a programot off

 

2. NYISSA MEG A LETÖLTÖTT FÁJLT

Ha Google Chrome, vagy Chrome alapú böngészőt használ, akkor a képernyő bal alsó sarkában kattintson a fájlra (AnyDesk.exe), és utána nyomja meg a "futtatás" gombot. Ha Mozilla Firefox bőngészőt használ, akkor kattintson a "fájl mentése" gombra, mentse le a fájlt a számítógépére.  Majd a jobb felső sarokban kattintson a lefele nyíló nyílra, vagy nyomja meg egyszerre a CTRL+J gombokat a billentyűzeten, aztán kattintson az AnyDesk.exe fájlra. Ha pedig Internet Explorer böngészőt használ, akkor középen lent a megjelenő keskeny ablakban kell a "futtatás" gombra kattintania.
 

 

3. TELEPÍTSE A PROGRAMOT

A, Ha rákattintott az AnyDesk.exe fájlra akkor az alábbi kép jelenik meg a képernyőn:
 
 anydesk1
 
 
 
 
B, A program számítógépre történő telepítéséhez kattintson az "AnyDesk telepítése erre a számítógépre" szövegre a program bal szélén, ahogy azt az alábbi képen is mutatjuk:
 
anydesk2
 
 
 
C, Ezek után kattintson a zöld gombra az Elfogadás & Telepítés elvégzéséhez: 
 
anydesk3
 
 
 
D, Amennyiben az Ön számítógépén a felhasználói fiókok felügyelete védelem aktív, akkor az alábbi képen látható esemény jelenik meg, ah ez így van akkor kattintson az Igen gombra. Ha ilyen védelmi ablakot nem lát, akkor a telepítés elindul. 
 
anydesk4
 
 
 
E, Amennyiben sikeresen telepítette a távsegítség programot (AnyDesk), akkor az alábbi kép jelenik meg a képernyőn. A jobb felső sarokban zárja be a programot. Kattintson ehhez az X-re:
 
anydesk5
 
 
 
F, A képernyőn keresse meg az AnyDesk program Ikonját, kattintson rá kétszer. A jövőbeni segítség kérések esetén is erre az ikonra kell Önnek kattintania, ha segítséget szeretne kérni tőlünk:  
 
anydesk6
 
 
 
G, A program indítását követően az alábbi ablak fog megjelenni, az ablak bal felső sarkában látni fog egy adatmezőt amelyben 9 számjegyet lát, amely felett látható Ez a munkaállomás megnevezés (AnyDesk-cím), ezt a számsort kell Önnek a munkatársunk részére megadni, hogy be tudjon jelentkezni az Ön számítógépére / laptopjára:  
 
anydesk7
 
 
 
 
H, A távsegítség programnál biztonsági okokból nem alkalmazunk előre beállított jelszót. Így minden egyes csatlakozásnál, amikor a munkatársunk az Ön számítógépére bejelentkezik, felugrik egy ablak, és Önnek a kapcsolódást engedélyezni kell, amit az zöld Elfogadás gombra kattintva tehet meg. 
 
anydesk8

© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.