Miért éppen az ECOfield TECH?

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Dedikált, gyors elérésű kapcsolattartó és optimális megoldások

A kereskedelem minden ágazatára jellemzően igaz, hogy ha nagy a kínálat, akkor vásárlók sok esetben össze tudnak zavarodni, hiszen nehezebben találják meg az általuk keresett terméket. Azt látjuk folyamatosan, hogy a potenciális vásárlók többsége az interneten is az online kínálatot böngészve, a rengeteg választási lehetőséget látva sokszor nagyon nehéz helyzetbe kerül.  A kereskedelem minden ágazatára jellemzően igaz, hogy ha nagy a kínálat, akkor vásárlók sok esetben össze tudnak zavarodni, hiszen nehezebben találják meg az általuk keresett terméket. Azt látjuk folyamatosan, hogy a potenciális vásárlók többsége az interneten is az online kínálatot böngészve, a rengeteg választási lehetőséget látva sokszor nagyon nehéz helyzetbe kerül.

 

 

Ön könnyű helyzetben van nálunk!

Nem kell tartania az általános telefonos ügyfélszolgálat érzésétől, azaz nálunk elfelejtheti a telefonos várakozási időt, kellemes aláfestő zenék hallgatását, sok esetben magyarázkodást az ügyfélszolgálatos személynek.

 

Célunk minden esetben az, hogy Ön a lehető leggyorsabban választ kapjon a kérdéseire, és megoldást adjunk a problémáira. Ezt garantálni tudjuk Önnek!

 miert eppen minket

 

Magyarországon megszámlálhatatlanul sok és átláthatatlan a kínálat azon szolgáltatásokban, amelyeket Mi is nyújtunk. Azonban ezzel szemben elképesztően sok a valós szakember, sok a kezdő és a kókler. Nem a megbántás a cél, de többnyire ez az igazság, hiszen szinte minden szakmában ez jelen van.  Ahhoz, hogy egy vállalat versenyképes tudjon maradni, az az üzleti folyamatokon és a stratégiai beruházásokon, de elsősorban az emberi tényezőn múlik. Ha ezt a három komponenst hatékonyan összegyúrjuk, akkor a legforradalmibb technológiai változások sem tudják egy vállalat üzleti tevékenységét befolyásolni.

 

Hogyan válasszam ki a számomra megfelelő szolgáltatást?

Minden ügyfelünket delegált ügyintéző szolgálja ki

Ügyfeleink, Megrendelőink részére kínálatainkat úgy állítottuk össze, hogy a lényegre fókuszáljon és érthető formában fogalmazza meg a lényegen kívül azt is, amely alapján döntés hozható. Így kínálatainknak van eleje és vége is, amiben maximálisan segítünk eligazodni. Az ECOfield TECH már több mint 22+ éve segít a vállalkozásoknak, vállalatoknak nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is abban, hogy ár/érték arányban a legmegfelelőbb szolgáltatást és kiszolgálást kapják.

 

 

 

Minden ügyfelünket delegált ügyintéző szolgálja ki

Akivel a kapcsolattartás átlátható, személyes és folyamatos. Az ügyintéző munkatársunk az első tárgyalástól a projekt lezárásáig, a szolgáltatás beindításáig, kezeli és végigkíséri az ügyletet, annak állapotáról rendszeres tájékoztatást nyújt ügyfelünk részére. Majd a további együttműködés szükségességét is megtárgyalják. Nincs elveszett, vagy elfeledett ügy, vagy ügyfél! Számunkra minden ügyfél fontos!

 

Gyorsaság és rugalmasság

Nálunk az Ön célja, a Mi küldetésünk!

Delegált ügyintéző, gyors ügyfélszolgálat, legoptimálisabb megoldások

Ügyfeleink gyakran panaszkodnak arra, hogy elvesznek a sokszor áttekinthetetlen kínálatok felsorolásában, illetve a sokszor nehézkes ügyintézésben a sok szolgáltató között. Kis létszámmal, valamint egylépcsős döntéshozatali mechanizmussal Ügyfeleinket gyors és hozzáértő ügyfélszolgálat szolgálja ki, gyorsan és magas színvonalon vagyunk képesek minden a vállalkozói szférában tevékenykedő céget, vállalatot kiszolgálni. Képesek vagyunk számos szolgáltatásunkat, megoldásainkat Ügyfeleink egyedi igényeihez, elképzeléseihez szabni.

Hitünk szerint nem akkor szolgáljuk ki ügyfeleinket a legjobban, ha felkínálunk rengeteg szolgáltatást, terméket, hanem akkor, ha segítünk kiválasztani azt, ami számára a legjobb megoldás.

 

Önre is odafigyelünk!

Rendszereink, termékeink, szoftvereink és alkalmazásaink nagy odafigyeléssel és sok-sok év tapasztalataival készülnek el, hogy az Ön problémáira a legoptimálisabb megoldások szülessenek meg és biztosítsa könnyen átlátható és könnyen kezelhető formában az Ön sikereihez vezető utat.

Nagyon sok ügyfelünk azért választott minket, mert egyedi módon közelítjük meg az igényeik teljesítését, személyreszabott ügyfélkezelés, segítségre vagyunk a szolgáltatások beüzemelésében, technikai segítséget adunk rendszereink megismeréséhez, használatához.


© 2022. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.