Kapcsolatfelvétel az ECOfield TECH ügyfélszolgálattal

Amit tudni kell rólam

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az ECOfield TECH márkanév 25 éve jelen van az informatika, számítástechnika és az internet világában, illetve web- és szoftverfejlesztési szakterületen. A 2003-as év óta fejlesztek személyreszabott weboldalakat, széles körű feladatokat ellátó - bármikor modulárisan bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási-ügyviteli rendszereket és nem utolsó sorban egyedi webáruházakat. Természetesen egyéb szolgáltatások is rendelkezésre állnak ügyfeleim részére.

Szolgáltatásaimat elsősorban kis- és középvállalkozásoknak, állami szerverzeteknek illetve nagyvállalatoknak egyaránt nyújtom.

 

Hol kezdődött?

 

A programozás

A programozással 1994-ben ismerkedtem meg, akkor még alapjaiban a Basic nyelvet a Commodore 64 számítógépen (C64) kóstolgattam és már akkor elvarázsolt a technika és az akkori lehetőségek a programozásban. Majd az internettel 1998-ban ismerkedtem meg, annó még a "betárcsázós" (dial-up) korszakból. Ugyanebben az évben megismerkedtem a webes programozás alapjaival és az elméleti tudás, iskolák elsajátítását követően a tudásomat tulajdonképpen autodidakta módon építettem fel és azóta is folyamatosan fejlesztem a tudásom.

Ezt nem lehet abba hagyni, ez egy varázslatos világ, ahogyan a kódokból vizuális elemek születnek, illetve ahogyan a kódokból elkészül egy alkalmazás, vagy bárminemű kódolás, aminek az eredménye látható, érezhető, megfogható.

A programozás mellett, mint kereskedelmi menedzser, illetve online marketing tanácsadó is segítem ügyfeleim munkáját. Így mind a végzettségeimnél fogva, mind pedig a több mint 25 éves szakmai és elméleti tudás birtokában kiemelt tárgyalástechnikával rendelkezem magyar és német nyelven egyaránt.

 

Kereskedelem és ügyvitel

A programozás előtt és ezzel egyidőben a kereskedelmi végzettségeimnek köszönhetően mint értékesítés, online és offline marketing, vállalatirányítás, ügyvitel elemzés, és stratégiai menedzserként a megszerzett elméleti, majd a sok év alatt a gyakorlati tudásomat felhasználva állok rendelkezésére mindazon ügyfeleimnek, akiknek ezeken a területeken támogató szakember munkájára van szükség.

 

Informatika

Az informatikának egy speciális területét a Web- és Szerverhoszting szolgáltatások ágazatát 2003-ban ismertem meg és onnantól kezdve szereztem meg mindazt az elméleti tudást, amellyel jelenleg is kiszolgálom ügyfeleim igényeit ezen a területen is. Természetesen a magasabb szintű technikai kiszolgálást 3 nagy múlttal rendelkező profi hardveres kolléga, 1 mint hardveres szakember, a másik 2 pedig mint rendszergazda szintű kolléga látja el.  Tehát ilyen sok mindent nem egyedül végzek, de munkatársaimmal szervezetten látunk el minden egyes feladatot.

 

 

Hol tartok jelenleg?

Hát itt! Imádom amit csinálok, a mai napig örömmel tölt el, ha alkothatok, mint programozó, szintén örömmel tölt el, amikor ügyfeleim köszönetet mondanak a közreműködésemnek. Mindezt Magyarországon és nemzetközi szinten, elsősorban német nyelvterületen mondhatom el. Nem versenyzek más szolgáltatókkal, ez nekem már nem kenyerem, nincs is rá szükségem. Aki megismer engem, az hamar rájön arra, hogy miben különbözök a konkurens szolgáltatóktól. Szívesen tárgyalok új ügyfeleimmel, akiknek próbálok segíteni a problémájuk megoldásában, érthető nyelven magyarázom el a problémáik forrásait és azok megoldásait is.

Hiszen a "problémák önmagukban hordozzák megoldásaikat!"

Erre világítok rá és igyekszem a rögös, egyenletlen utakat kisimítani.

 

 

Miért ragaszkodnak az ügyfeleim hozzám?

Mivel Én így alakítottam a kezdetektől fogva, így könnyű rá válaszolnom. Személyes kapcsolatokat ápolok ügyfeleimmel, nem csak szolgáltatok. A személyes kapcsolat varázsa az üzleti életben is megteszi a hatását. Én minden ügyfelemet egyformán fontosnak kezelek, ezért is alacsony a fluktuációs tényezőm az ügyfélvesztés területén.


Hajas Mihály: kikapcsolódás Németországban, Obersalzberg - Sasfészek

A kódok között érzem jól magam...

Programozási, fejlesztési munkáim során arra törekszem, hogy ügyfeleimnek éppen olyan szolgáltatást, vagy terméket adjak át, amire szükségük van, olyat amely valóban hatékonyabbá és gördülékenyebbé teszi a mindennapos munkájukat, segíti a cégük, vállalatuk mindennapos adminisztratív és ügyviteli nyilvántartását. Fejlesztési megrendelések esetén az igényelt szoftver fejlesztését megelőzően egy átfogó igényfelmérést végzek ügyfelemnél, megismerve az ügyfelem napi üzleti folyamatait, hogy így az elkészült termék a napi folyamatokhoz pontosan illeszkedjen. A projektek kivitelezésében 6 programozó munkatárs tud közreműködni az adott terheltségünktől függően.

A szabadidőm?

Elsősorban a családomé! Tudom nem idetartozó ez a téma, de mégis egy picit, hogy jobban megismerjen. Magyarország mellett Ausztria a második otthonom, mind üzleti, mind pedig magán életi oldalról nézve, mivel elég jól beszélem a német nyelvet is, így Ausztriában is teljesen otthon érzem magam, könnyen kommunikálok a németnyelvű ügyfeleimmel, ennél fogva pedig sokat utazok feleségemmel mind Ausztria, Svájc és Németországban. Számunkra ez a 3 ország egy teljesen más világ, így segítenek a kikapcsolódásban.

Kik az ügyfeleim?

Kizárólag cégeknek, vállalatoknak tudom nyújtani szolgáltatásaimat. A magyar nyelven kívül folyékonyan beszélek még németül, illetve az angol nyelvet írásban, olvasásban középfokon használom. Ügyfeleim mind Magyarországról, mind pedig nemzetközileg bíznak meg igényeikkel, megrendeléseikkel. Jellemzően banki szektorból, gyártói szektorból, kereskedelmi szektorból, építőipari szektorból, pénzügyi intézményektől és további ágazatok képviselői alkotják ügyfélkörömet

A fluktuáció nagyon minimális, átlagosan 0,6% körüli értéket képvisel 10 éves időtartamban nézve. Büszke vagyok arra, hogy ügyfeleim többsége már több mint 2 évtizede bizalommal van felém és folyamatosan ellátnak megbízásaikkal.

Főbb szolgáltatásaim

Webfejlesztés

A webfejlesztési szolgáltatásom területén belül több ágazatot is képviselek, úgy mint weboldal készítés, webáruház bérlésének lehetőségét biztosítom Önnek, egyedi webáruházat készítek Önnek, ha ez lenne az igénye, weboldal elemzés, webáruház elemzés és további ezen témába vágó kiegészítő szolgáltatásaim növelik az Ön internetes jelenlétének hatékonyságát.

Ügyviteli rendszerek fejlesztése
Web- és Szerverhoszting
Online Marketing
Webáruházak fejlesztése-adminisztrálása

További szolgáltatások ide kattintva megtekinthetők.


© 2023. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.