Webáruház bemutató

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Webáruház rendszereink egy professzionális háttérrel, a mai kornak megfelelő trendi és moduláris felépítéssel készülnek. Webáruházaink az e-kereskedelemhez szükséges mértékben ügyfélkezelő modult is tartalmaznak.

Webáruházaink a moduláris felépítésükből adódóan számos lehetőséget kínálnak az Ön által bérelt webáruház, vagy webáruház készítés testreszabására, és a mobil telefonokon, laptopokon, tableteken is könnyen kezelhető, és átlátható adminisztrációs felületet biztosítva rendkívül gyorsan és könnyen kezelheti webáruházát.

Tekintettel arra vonatkozóan, hogy az e-kereskedelemben 2 féle opciót kínálunk a webáruházat igénylő ügyfeleink részére, úgy mint webáruház bérlés, és webáruház készítés, ezek alapján a webáruház bemutatás is 2 kategóriára osztható.

 

 

További információk a webáruház bemutató lehetőségeiről


 

© 2022. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH
Weboldalunk, az ecofield.hu többféle HTTP sütit (cookie-t) és szolgáltatást használ, hogy biztosíthassuk az Ön számára a weboldal teljes funkcionalitását, illetve informatívvá és felhasználóbaráttá tehessük weboldalunkat. Számunkra fontos, hogy Ön könnyen böngészhesse a weboldalunkat és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbfejlesztésre is. Adatvédelmi irányelveink tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatai védelméről.